| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídelní židličky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 779  [Dalších 609 >>]
ChemicalJane + 4 86738
6.11.2010 8:38:51
máme tuhle židličku.. je suprová, to zase bych křivdila.. ale teda jak se neuvěřitelně rozklížila ještě než na tom začala holka rajtovat ~a~ takže to teď vypadá značně nestabilně, ale zatim drží.v poměru s cenou jsm,e velice spokojeni!! Ale záleží nejspíš kus od kusu, brácha má tu samou a těm se nerozklížila..
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
6.11.2010 7:25:09
Tohle je příspěvek z diskuze na mimistyl.cz:

Dobrý den, jakou má jídelní židlička Anežka I nosnost? Děkuji
Dobrý den, plastové jídelní židličky mají nosnost 15 kg,dřevěné jsou pevnější a tato jídelní židlička se rozdělá na samotný stoleček+židličku,takže tam je nosnost o něco větší,cca 20 kg-25 kg. Přeji Vám hezký den.Hloušková Monika Mimistyl.cz

Jinak si myslím, že to dítě z toho dřív vyroste na dýlku nebo na šířku, než mu to začne být malé.
anuna 68018
6.11.2010 0:02:25
Prošla jsem x stránek a nikde jsem se neodčetla, do kolika kg je židlička použitelná. Nenašla jsem to ani u jiných židliček!!!!
Vy to víte?

A u postýlek to samé.. Poradíte, kde se to dá najít?

Díky
Dimpule 108094
26.9.2010 20:17:34
Ahoj, my mame taky zidlicku Polly od Chicca...a jsme s ni naprosto spokojeni. Mala v ni je moc rada...rada si v ni i hraje a obas taky v ni i snula. Hlavne,kdyz byla mensi. Podle mych zkusenosti koupila bych Polly, je sirsi....ale je pravda,ze se neda polozit do uplneho lehu.
Kazdopadne obe jsou skvele,tak si snad jednu vyberes. Preji hezky vecer a at jsi s ni taky spokojena.~:-D
Monikkk 109892
20.9.2010 22:56:17
Ahoj, též máme jídelní židličku do Chicca - Polly. Maximální spokojenost. Taky v ní malej dost často spával a teď, kromě jídla, si v ní maluje či kouká na pohádky. :) Je velice pohodlná. doporučuji
kamila, jedna dcera
  • 
16.9.2010 21:08:12
Dobdý den, já mám doma pro dcerku židličku Polly. Máme ji již druhým rokem a jsem naprosto spokojená. Dcerka si do té židličky chodí sednout, jako do křesílka a dívá se na pohádky, maluje tam a jí. Tato židlička je od 6 měsíců a tak bych tam menší dítě rozhodně nedávala. Jde o to, že toho mrňouska budete násilím posazovat, když ho dáte do této židličky. Nejde polohovat do lehu. Ale na druhou stranu je pravda, že židle Magic je široká 55 cm a Polly je široká 63 cm. Tak potom vydrží déle. Zkuste kouknout na stránky www.chiccocz.cz a porovnat si je. A třeba váš mrňous vydrží v lehátku ještě aspoň ty dva měsíce. :o)
..maya.. 86852
16.9.2010 18:22:17
taky ji chci pro Kubíka~t~~t~

tak jsem rozhodnutá, já vlastně byla od začátku jen jsem chtěla vědět jak je velký rozdíl mezi polly a polly magic, vidím že žádný..děkuji
KoproFka 76193
16.9.2010 15:33:52
Já měla ještě tu starou, se 4 zabržďovacími kolečky a SUPER, SUPER~R^!!! Teď už se dělá ten první pár nepohyblivý a tak se ta židlička, když v ní sedí dítě a má víc jak pár kilčo, hůře přemisťuje. I přes to je ale fak téměř bezkonkurenční - polohovací všemi směry a na všechny možné způsoby, dá se jednoduše ovládat a odstrojovat, rozhodně doporučuju!!!

Má nezávisle polohovací opěrku zad i nohou, což je velká výhoda - pokud v ní batole sedí a zvedneš mu jen nožky, prakticky nemá šanci se z ní dostat (pokud není připoutané 5-ti boďákem), protože nepokrčí nohy tak, aby se vysoukalo zpoza pultíku - který je také možno na 3 polohy přisunovat a odsunovat, nebo třeba jednoduše celý odendat.~R^

Prodávala jsem ji až před měsícem, ale do té doby ji Kubča využíval - ne sice už výhradně, ale rád v ní maloval, nebo třeba svačil a občas se tam prostě jen uvelebil, že je miminko:). to už jsem ale měla strach, aby neruplo stupátko podnožky - naštěstí vydrželo:).

Synek když byl miminko hodně špadně spal a téměř se nedal přenášet, protože se vzbudil a pak plakal a nebyl k utišení. Občas se mi stávalo, že mi v ní usnul a pak nebyl problém ji vypolohovat do lehu a on se v ní prospinkal.

Určitě doporučuju!!~R^~g~~R^~g~~R^~g~
..maya.. 86852
16.9.2010 13:48:20
to je super..já mám když tak vložku pro novorozence z lehátka chicco tak bych ji pod něj dala ale myslím že ten poltr je dost měkký...díky moc za rady~R^
Lucíček a dva lupínci 64013
16.9.2010 13:43:26
Já mám klasickou Polly.
Malý v ní lehával a spinkával od miminečka...není dle mého příliš velký rozdíl v lehátku a v tomto.
Vždy jsem pod něj dala deku, aby mu bylo teplo, měkké je polstrování dost...nebyl absolutně žádný problém.
Skutečně se dá ležení vypolohovat až do téměř úplného lehu.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 779  [Dalších 609 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.