Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jane Doe | 104691 |
30.3.2013 17:29:58
My jsme strašně spokojení s Fábulou, kamarádka ji sehnala na MMB za cca 800 jen s kosmetickými vadami, tak si nadávám, že jsem taky neměla kupovat novou, prý přežije čtyři děti
|
Lilila | 78054 |
30.3.2013 16:19:52
Měli jsme Fábulu, přežila relativně v pořádku dvě děti a teď ji používá kamarádka.
Měli jsme trochu popraskaný úchyty pro stoleček, protože jsme měli ve zvyku jí za ten stoleček tahat při stěhování a taky starší se na něj hodně věšel, nejradši když v ní seděla mladlší .... Ale jinak přežila bez vady, ani potah nikde nepopraskal. |
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
30.3.2013 15:54:26
Taky nemohu porovnat, ale doma mám pro změnu Chicco Polly a zdá se mi fajn, mám ji cca 1,5 roku a kromě špinavých pásu od jídla vypadá jako nová i co se týče potahu. Batoleti zatím odolává, měla jsem pro starší děti i jiné židličky, ale tahle je nejlepší.
|
Janinka a dvě princezny | 132403 |
30.3.2013 15:42:53
kamarádka má právě taky chicco a moc se mi líbí a ona si jí chválí, ale když jsem koukala na net přijde mi fábula stejná a nechá se sehnat levněji. Chci to už na druhé dítě a nechce se mi do toho investovat
|
Katsue | 134623 |
30.3.2013 15:39:44
Já jsem teda neměla doma obě židličky, abych mohla posoudit, jaký je mezi nimi rozdíl. Máme fábulu a jsem spokojená - židlička odolává i opravdu těžkým útokům mého dnes už skoro čtyřletého syna. Jen potah je už dávno za zenitem - vybledlý a potrhaný. Matně si vzpomínám, že chicco mívala kamarádka pro svoji holčičku a nevzpomínám si, že by si na ni nějak stěžovala.
|
Janinka a dvě princezny | 132403 |
30.3.2013 12:55:37
sháním jídelní židličku tohoto typu, starší, a zajímá mě zda je mezi těmito dvěma typy zásadnější rozdíl. Díky za postřehy
|
Daniell |
• |
30.11.2012 16:39:23
Pokud sháníte opravdu kvalitní posezení nejen k psacímu stolu a PC pro své děti, tak vsaďte na Spinalis! je to opravdu skvělá židle, která se přizpůsobuje pohybům těla a proto z ní vůbec nebolí záda. Verze je samozřejmě také pro dospělé :)
|
NL | 68692 |
30.11.2012 11:05:27
Ahoj jdu si pro radu. Potřebujeme zítra koupit rostoucí židli Jitro v Praze. Nevíte zda jí někde mají skladem? Teď zkouším hledat na netu, ale pokud by měl někdo tip, tak prosím sem s ním . Díky
|
Martina 78 + 2 kluci+1slečna | 23330 |
5.11.2012 17:17:57
Mě docela zaujala tato židlička
http://www.babymax.cz/baby-program/potreby-ke-krmeni/jidelni-zidlicky/plastove/v-i-baby-jidelni-zidle-tyrkys-dopravna-zdarma je taková poctivá, stabilní, polohovací, nemá tedy kolečka, ale to jsem nikdy nepotřebovala.. Za tu cenu mě přijde super |
KoproFka | 76193 |
5.11.2012 14:12:17
Pro mě bylo důležité, aby šly nezávisle na sobě polohovat jak nožičky, tak zádová opěrka (některé i dost drahé židličky to mají jen synchronně, tedy se sklápěním opěrky zad se současně polohují nožky), aby byla židlička na kolečkách s brzdičkou + aby se židlička dala polohovat výškově - tedy spustit dolů, nebo vytáhnout nahoru.
Před 7-mi lety to splňovala jen jedna jediná - Chicco Polly (teď už to taky nesplňuje, páč jí sebraly přední pár koleček). Takže jsem ji tenkrát koupila, ač byla strašně drahá a nelitovala jsem ani v nejmenším! Dobrý bohus byl i přídavný tácek na nožce pro odložení čehokoli, nebo dvojitý podnos, který lze polohovat ve směru od dítěte/k dítěti, či odnímatelný středový trn ve spodu tácu. Tipla bych si, že je to jediná židlička, že které se dítě samo fakt nevyleze! Prodávala jsem jí, až když bylo synkovi 5 let. Na jaře čekáme další přírůstek a budu si ji zase kupovat zpět (naštěstí ji ti lidé ještě mají), protože mi přijde, že nic funkčně lepšího než tenhle starý model se sehnat nedá. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.