Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
správce-Dubnatka08 | 16375 |
24.9.2005 19:50:54
Adél Honzík měl při růstu zoubků rýmu vždy! Dokoncej sme měli papír od ORL, že je to neinfekční rýma, způsobená růstem zubů :o( Takže na to ty zuby klidně můžeš svádět :o(
|
Mammita | 25947 |
24.9.2005 19:35:21
Děkuji moc za rady.
Rostou nám teď zoubky, tak nevím na co rýmu a kašel svést. Jestli na nachlazení, nebo na ty zuby. Každopádně už 2 probdělé noci jsou na mě moc. Jsem utahaná jako kotě. Matýsek zoufale pláče, loví zoubky (v průběhu celé noci) a večer nemůže usnout jak se mu špatně dýchá. Bohužel máme dudlík a tím je to jen horší. Mažu ho Tymiánem, na medvídka jsem mu stříkla Eucasol, dnes večer jsem ho i odsávala a stejně chroptí chuděra. Z luxu má hrůzu a to co odsaju pusou, si tam znovu doplní pláčem. Dneska venku jsem našla ještě pár pampelišek a s podporou bublifuku jsem ukazovala jak na to. On to prostě nechápe. Ani pusou nefoukne když mu to ukážu tím, že mu fouknu do obličeje. Přitom je učenlivý, umí spoustu zvířátek, docela obstojně povídá, ale fouknout? Ani smykem. No uvidíme, budeme bojovat dál a já budu doufat, že nebude mít zánět středouší. Tak ještě jednou děkuji. Adéla |
24.9.2005 18:47:23
Marcelo máš pravdu, můj syn si jde raději lehnou a nechat se odsát vysavačem, než aby se učil smrkat :o( Nechápu to :o(
|
Marcela |
• |
24.9.2005 17:07:01
Tak Tomášek se smrkat naučil až teď, ve 2 letech. Prostě jsem mu řekla, ať foukne do kapesníku nosánkem a bylo to. Rýmu před tím dlouho neměl, tak neřeknu, kdy jestli by to uměl i dřív. Řekla bych ale, že se to nejspíš naučí tehdy, až rozumí, co se po nich chce. Stejně se ale takhle malé děti ještě poádně vysmrkat neumějí, při "pořádné" rýmě se odsávačce nevyhnou. Přeji brzké uzdravení:)
|
Majka |
• |
24.9.2005 16:43:47
Nám zabrala v období, kdy se syn učil, jaké které zvířátko dělá zvuky, knížka se zvířaty, konkrétně bůvol :-)
|
24.9.2005 11:51:52
Holky my jsme extrém bude mu v listopadu 3 roky a smrkat neumí do teď :o( Je teda pavda, že je málo nemocný a rýmu moc nemá a když už tak zadní a ta stejně vysmrkat nejde :o( Když mu ukazuju jak na to, i před zrcadlem formou hry, akorát se vzteká a brečí :o( Už ho to zkoušel naučit tát i babičky a nic :o(
|
zuzica | 19235 |
24.9.2005 10:41:26
Nasa to dokazala asi 7-8 mesacna....to sme jej ukazovali ako "funi" jezko :-) cela rodina sa smial ze robime z nej blazna ale smrkat vedela super odsavacku ona nepozna :-)
|
LAJ | 20611 |
24.9.2005 8:47:14
Dcera se naučila něco před rokem a půl, teď je nemocná a smrká docela obstojně, jsem ráda, odsávání bylo jako krocení chobotnic.
|
DanaK | 29100 |
23.9.2005 23:45:04
Dcera se to naučila v roce, když jsem byla nemocná a měla jsem děsnou rýmu :o). Začala mě napodobovat :o).
|
Lefff | 13513 |
23.9.2005 23:18:14
Máma mě naučila smrkat tím, že po mně chtěla, abych předvedla, jak troubí slon :-)
Nápad s pampeliškou nebo peříčkem se mi zdá ještě lepší :-) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.