| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Severní Americe - USA

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 30351  [Dalších 30321 >>]
kotz 72029

:-)

19.9.2008 15:15:30
Nechodi zde pani ktera byla za svobodna Sevcikova z moravy????? dekuju
Lou+3 30918

San Diego

19.9.2008 8:12:59
Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli je to nekdo z okoli San Diega?
Za necely rok bychom se tam meli pravdepodobne presunout (ikdyz to jeste neni uplne jiste). Tou dobou budeme mit uz 3 deti, ve veku 4 r, 2r a 4 mesice. Jak je to tam bezpecne pro male deti, da se tam chodit na vylety s kocarkama, jsou tam nejake organizace sdruzujici matky, ktere znate a doporucite, co skolky a tak? Kdyz jsme jeste nemeli deti, byli jsme v Iowe a tam mi to pripadalo pro male prcky docela fajn, ale jihu se trochu bojim, ze by tam mohlo byt mene bezpecno. Jake mate zkusenosti? Jste tam spokojeni? Jinak my bychom byli jenom v prubehu skolniho roku.
Lucka
Smarti 76486

Re: Cestovani s detma

19.9.2008 0:01:25
Poprve jsme cestovali s nasim synem kdyz mu byly 4 mesice. Cestovali jsme z Hawaje do Cech. Takze prvni obava byla jak prezijeme 25 hodin letu a druha jak bude snaset teplotni zmenu ze 30 stupnu na 0 stupnu. Vse probehlo dobre a jak nas ujistila nase doktorka, s takhle malym miminem se cestuje nejlepe. Timmy mel sve vlastni sedadlo, kde byl zapnuty v autosedacce a vetsinu cesty prospal. Od te doby jsme cestovali nekolikrat a na delsi cestu jsme vzdy zakoupili sedadlo. Dite zapnes v autosedacce do sedadla a mas klid. Pro vesti dite se prodavaji specialni pasy, kterym dite do sedadla pripoutas i bez autosedacky. I kdyz se doporuceje do 40lbs dite davat do autosedacky a pak zapnout do sedadla. Kazdopadne se nam sedadlo navic vzdy vyplatilo a my jsme se mohli v klidu napit a najist. Za 3 tydny budu cestovat sama z Alabamy na Hawaii. Takze ted uz se hrozim. Nejhorsi jsou security kontroly. S manzelem jsme to uz meli vsechno nacvicene a zkoordinovane, ale ted budu sama, ach jo. Nejhorsi je, ze musis dat vse na pas, tekutiny - formuli vytahnout z tasky, kocarek slozit jednou rukou, zatimco druhou drzich mimino a to si vubec neumim predstavit, ze bych mela dalsi pobihajici dite.... Kadopadne preji hodne stesti, zadny stres, vsude jsou hodni lide, kteri pomohou. Nenech se znervoznit nejakym blbcem, ktery se na tebe u security tlaci zezadu. To pak delam vse schvalne pomaleji, s tim ze mam dite. Taky se divej, nekdy maji jeden security vchod vyhrazeny pro rodiny s detmi. Jo a taky neni uz pravda, ze deti jdou do letadla prvni. Zalezi na spolecnosti a lidech. Kdyz jsme leteli v unoru s United, tak jsme meli prednost a sli prvni, o ctyri mesice pozdeji nam stejna spolecnost odpovedela, ze uz to nedelaji, co se jeden tatinek pekne rozcilil. Kazdopadne, ja se vzdy cpu dopredu a argumentuji detmi. Hodne lidi kolem se aspon ozve, jak je to hrozne, a nechte tu maminku jit prvni... :-D Jo taky zavolej letecke spolecnosti dopredu a rezervuj si bulkhead seats. Jsou to ty mista uprostred letadla, pred tebou je stena a minimalne pul metru mista na nohy. Ne vzdy to vyjde, ale za pokus to stoji. Holt kdo se nepta nema....
kotz 72029

Re: Cestovani s detma

18.9.2008 21:06:00
Pred 2 mesicema jsem cestovala sama s 3 mesicnim mimi a bylo to v pohode tam mi prospala cely let protoze se leti v noci ale spatky byla vzhuru celou dobu ale dalo se to vubec neplakala jen jsem ji musela stale davat nejake hracky a taky jsme ji stale ukazovala hracky. Jinak strasne mi pomohl Baby bjorn ( klokani kapsa)aspon jsem mela obe ruky volne a letusky byly strasne moc mile a u odbaveni take tazke klidne by jsi mohla pozadat o podrzeni ditete od toho tam jsou. Drzim palce ja letim zace v breznu a to ji bude skoro rok takze uz jse taky bojim :-)
Karifida 8929

Re: Cestovani s detma

17.9.2008 21:20:54
Lily to zvladnes,neboj.Kufry hned odbavis a uz se o ne nemusis starat.Pro miminko mas narok vest kocarek az tesne k letadlu.Starsimu diteti dej na zada batuzek s hrackama(pro zabaveni v letadle),svoje prirucni zavazadlo si hod pod kocar,miminko do kocaru a mas volnou ruku pro starsi dite....Blba je tam kontrola kde musis skladat kocar a nechat ho zrentgenovat.To budes mit plne ruce prace tam vse nahazet,starat se o male a jeste hlidat aby ti vetsi dite neuteklo(muj nejvetsi problem a uz se mu to nekolikrat povedlo)...Do letadla vstupuji rodice s detmi prvni takze se muzete v klidu usadit.Na vzlet a pristani dostanes specialni pas pro miminko.Bude u tebe na kline.Je take dobre v te dobe kojit nebo davat napit kuli zalehnuti ousek...Nezapomen na predepsane mnozstvi tekutin!...Jak zvladnete let zalezi take na tom kolik hodin letite.Myslim ale,ze o miminko se bat nemusis.Hure to snaseji starsi deti ktere nevydrzi tak dlouho sedet....Pri pristani dostanes kocar hned po vychodu z letadla(vetsinou na nej musis par minut pockat).Projdes kontrolou,vyzvednes kufry a jsi venku!
Hlavne se nestresuj a uvidis,ze to zvladnete!
Lily* 75042

Cestovani s detma

17.9.2008 3:12:07
Holky,chtela jsem se zeptat,jak cestujete nebo spise letate s detma,vsema kuframa a vsim potrebnym pro deti?Hlavne teda s tema malyma a jenom vy samy bez nikoho?Mela bych letet s mimcem a s o neco starsim ditetem,ale vubec si to nedovedu predstavit a taky vubec nevim,jak to cele probiha,protoze jsem jeste s detma neletela a mam z toho dost hruzu,jak to zvladnu s tema vsema vecma a tak vubec..Muzete mi napsat vse kolem tady toho,co a jak?Dik.
Black,kluci 7520

Re: canada-ottawa

15.9.2008 23:19:11
Nelie,jses hodna-dekujiiiii
Kazda pomoc dobra. :-)
Nelie 25076

Re: canada-ottawa

13.9.2008 21:51:57
Black - Kanadanky jsou tu taky, ja jsem od Vancouveru (takze pres celou Kanadu od Tebe....). Kdyz tak napis jeste na kanadskou diskusi, treba budes mit stesti (co vim tak na vychode jsou holky v Montrealu a Torontu, ale treba Ottawa se najde taky)
Black,kluci 7520

canada-ottawa

12.9.2008 22:31:24
Zdravim vas vsechny maminky na tehle diskuzi.
Vim,ze sem nepatri muj dotaz,ale i presto doufam,ze najdu maminky-cesky zijici v Ottawe.Nenajde se nektera?Ozvete se mi na mail.Dekujiii Black
Ps:nezlobte se
petra
  • 

Re:Re: Chicago

11.9.2008 15:36:28
ahojky , manzel rikal ,ze to zase neni takova dalka k vam.Ja pracuju jenom tri dny v tydnu a to uterky stredy a ctvrtky. takze zbytek je na nas ja si zaridime. akorad sem tam mame problem se psem , kam ji dat, protoze je ve stadiu,ze vsechno rozkouse a znici. tak na ni musime davat vetsi pozor. Jestli budes chtit , tak se muzem sejit nekde mezi. at to nema ani jedna hodne daleko. nebo udelat celodenni vylet a je to.Nase Kacenka potrebuje kamaradky, mame jen same kluky v okoli a to se ukaze. Hrozne se stydi, protoze nema rada , kdyz jsou na ni deti moc tvrde.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 30351  [Dalších 30321 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.