| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vlasy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 17360  [Dalších 17340 >>]
jaruša 153770
17.8.2024 19:02:25
Máte prosím niekto skúsenosť s kúrou VLASIMO proti padaniu vlasov?
Dcéra (27) je už zúfalá, nič jej nepomáha.
Niekto jej odporučil VLASIMO, tak zvažujeme, či do toho ísť.
Prípadne niečo iné, vyskúšané?
Ďakujem.
Čumča. 160024
11.8.2024 11:33:09
Beat, já jsem inspirovala tady, doporučovali kolagen z Itálie, že se ohromně zlepšily i nehty, Italům jsem nechtěla dát vydělat, tak jsem zkusila českou firmu - jsem ale pitomá, nebrala jsem to moc dlouho~f~ - takže~5~ jdu se s tím vytasit a začnu pravidelně brát...

Na kolagen věřím hodně, manžel mě přesvědčil, že musíme dělat dlouho tažené vývary ze zvěřiny a šťastně chované drůbeže, zužitkujeme každou kostičku, je to třikrát do roka na naší plotně jako u Gorgon - prádelní hrnce z kostma a odřezkama....
Beat 107867
11.8.2024 11:16:08
Čumčo, já bych na to taky věřila, ale to, ze se mi kvalita rapidně zlepšila vidím nejen já. A nic než ty ampule a sem tam pytlik kolagenu nepoužívám. Takže to muže byt kombinace obojího. Predtim jsem o tom kolagenu nepsala.. A nebo jsem úkaz a přechod u mě fuguje tak, ze mám hřívu jak nikdy ~:-D
Čumča. 160024
11.8.2024 8:40:58
Beat, já věřím spíš na výživu zevnitř, na dodání vitamínů a minerálů, ale vlasy ženám nejčatěji padají kvůli hormonálním změnám - po každém porodu, nebo po covidu extra masívně, trvalo to půl roku~d~

Magrato, já bych barvení nevinila~d~ Jestli ti tmavě hnědá vyšla skoro černá, opravdu jsi asi barvu nechala moc dlouho. Já tedy taky musím mít barvu déle než je obvyklé (aby chytly barvu i ty drátěné bílé vlasy na vršku hlavy, jsou rezistentní jako vlasec). Ale já kvůli zesvětlení mám plnou hlavu melírů, aby celkový vzhled nebyl tmavý...
Jestli jsi ale fakt rozhodnutá, tak bych po stažení barvy u kadeřnice dávala nejdříve vyživovací tóny na vlasy (které si můžeš aplikovat i sama doma) a teprve až si zcela zvykneš na nový vzhled, bych zůstala u přirozené šedé...
Ráchel, 3 děti 76748
10.8.2024 21:41:20
moc se mi nezdá, že by ti padaly vlasy kvůli barvení
Marila 82223
7.8.2024 17:43:15
Přestala jsem se barvit před rokem, nejdříve jsem odrosty maskovala pudrem nebo sprejem, delší odrost už vypadal lépe, ale neměla jsem viditelný přechod, vlasy mám světle hnědé, nebo tmavé blond. Šedin mám méně než 50 procent, vypadá to jako melír v hnědých vlasech. S tmavými vlasy bych šla ke kadeřnici, daji se vyčistit, existují i vymývací přelivy, než barva odroste. Bez barvení je to super, jsem ráda, že jsem to vydržela :)
apo-lena 159305
7.8.2024 17:12:22
Magrato, viděla jsem video o tom stahování barvy a následném tónování.
Když to někdo umí, tak to vypadá ve výsledku krásně, ale stojí to hromadu peněz a musí se to každých pár týdnů opakovat. Hlavně to trvá hodiny. Neumím si představit, že strávím 6-8 hodin v kadeřnictví.
Já půjdu asi přes ten šedý melír, o kterém tu psala Bára. A postupně to nechám ostříhat. Škoda, že už nemám obličej na krátké vlasy.
TaJ 81121
7.8.2024 13:48:51
Magrato, jak psala Rose, já mám po barvení ty vlasy vždycky mnohem lepší, hezčí, poddajnější apod. Ale barvení by mě krutě nebavilo, kdybych na něj musela chodit ke kadeřnici. Ta barva, co jsem psala, se prostě jen vmasíruje do vlasů, je to pěna, takže se to pěkně nanáší...pak se to jen opláchne, dám kondicionér a hotovo. Hlavně se můžu barvit tehdy, kdy se mi to hodí, brzy ráno, pozdě v noci, kdykoli...nejsem závislá na tom, jak má čas kadeřnice a ještě můžu využít k něčemu ten čas, kdy to působí. Barvím si takhle sama dlouhé husté vlasy a spokojenost. Šedivá bych už v 50 být ještě nechtěla a když si představím, jak dlouho by to odrůstalo...
neznámá 91073
7.8.2024 13:39:08
Moje kadeřnice mi zase rozmlouvá barvu a dvakrát do roka mi na vlasy dá nějaký pěstící přeliv. Je fakt, že mi to asi stačí, na moje vlasy ten přeliv chytá dobře a to i na šediny a trvá těch půl roku než jsou zase šediny hodně vidět.
Já teda nemám šedou pěšinku, ale šedé vlasy po celé dýlce, teď už i pramínky.
Mám tmavší vlasy, ne uplně tmavé a původně jsem chtěla barvu nebo alespoň melír, že původní plán "stárnout s grácií" nedám a jsem na stárnutí mladá. To mi kadeřnice rázně rozmluvila, že mám krásně šedé vlasy a ostatní se na tak šedou barví, že je škoda vlasy zatěžovat barvou, že to překleneme přelivem a pak se uvidí.

Matka čerstvého maminka fakt nechce slyšet, že má krásně šedivé vlasy.~t~
Ale přeliv zatím funguje a jí musím říct, že se mi trend šedých vlasů u celkem mladých žen líbí čím dál tím více, tak jsem nakonec ráda, že nemám barvu.

Moje jedna babička začala šedivět hodně brzy a protože to byla praktická žena, rovnou vlasy obarvila na šedivo a slušelo jí to moc, akorát že si nikdo, ani její děti nepamatují, jaká byla její původní barva, všichni jí znali pouze šedivou. Asi mám šedé vlasy po ní.~:(

magrata1 95172
7.8.2024 13:37:38
Kadernici mám dobrou, ale občas si tam plácnul barvu sama, když nemá volný termín, kdy ho já potrebuju. Vlasy mi padají z více důvodu - stres, přechod, barvení. Navíc, když mám i jen 3 Mn odrosty, vypadá to, jako bych měla pleš. Když se mi to přírodní nebude líbit, nechám si to nabarvit na svoji původní barvu, kterou už ani nevím, jaká je, tak ji aspoň zase uvidím po letech barvení. Beru to tak, ze konečně rozhodnutí učiním po zrušení nanosit barev. Ale dost mě nebaví to barvení, tak nejspíš nechám šedivé.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 17360  [Dalších 17340 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.