| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mléko

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 7919  [Dalších 7869 >>]
High Five 120540
10.6.2018 17:06:16
Tak kysané podmáslí se nedělá z mléka, ale z podmáslí - tedy zbytku po výrobě másla. Z čehož vyplývá, že bude bez tuku. Acidofilní mléko by mělo obsahovat probiotické kultury. A kefír, ten spíš asi nějaké kvasinky - nemá dokonce nějaký minimální obsah alkoholu?

My si doma děláme domácí acidofilní mléko, je moc dobré.
Jahala. 89330
10.6.2018 16:15:00
Nejvyšší a počet MO má jogurt, hatch to pro pestrost střídala.
Bouřka 7675
10.6.2018 15:04:37
Těžko říct, já bych řekla domácí kefír, má asi největší spektrum těch mikroorganismů :-)
Firenza 130641
10.6.2018 15:01:26
....a který z tech tři typu je zdravá i nejvíc prospěšný? Já tento koktejl dávám i dětem do školy k svačině. Nazývám to "domácí actimel" , jim to moc chutná. ...
Bouřka 7675
10.6.2018 14:43:54
Já tam dám cokoliv zakysaného, co mám po ruce, akorát nepoužívám mléko, mám zhoršenou toleranci laktozy, takže doředím vodou.
Bouřka 7675
10.6.2018 14:41:40
Vždyť je to chuťově úplně jiný :-) I stejně nazývaný produkt od různých firem chutná jinak, používají různé kmeny a asi i mírně odlišné technologie. A rozdíly mezi typy produktů jsou dány různými mikroorganismy, odlišnou technologií zpracování a případně jinou vstupní surovinou.
Lída+2 28136
10.6.2018 11:43:09
Co toto:
https://www.vitalia.cz/clanky/zakysane-mlecne-napoje/
Lída+2 28136
10.6.2018 11:42:59
Já tam klidně přidávám tvaroh. Přiznám se, že to nyní dělám denně....už pár týdnů.
Mája+kluci 07, 11 95717
10.6.2018 10:55:25
Jiné bakterie? Aspoň mám pocit, že v kefíru byly i jiné než v pouhém acidofilním mléku...
Firenza 130641
10.6.2018 9:58:42
Dámy zdravím vás,
a mam dotaz . Víte jaký přesně je rozdíl mezi: kefirem, acidofilnim mlékem a podmáslím? Já často dělám rodině koktejl z 1/3 ovoce (právě teď jahody, )1/3 mléko a 1/3 právě bud kefir, podmáslí nebo acidfilni mléko. Chuťově mi ty tři typy připadají úplně stejné, ale asi v tom nějaký rozdíl je?
Děkuji za pouceni
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 7919  [Dalších 7869 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.