Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Horama | 97202 |
2.3.2013 20:36:24
Četla jsem pojednání nějaké logopedky, která pravila, že Schwarzenbergova vada řeči je vrozená, tudíž korigovatelná pouze se značnou námahou dotčeného, ale zlepšit, že by to šlo. Navíc čeština ji umocňuje, ale třeba v němčině není velkým problémem.
|
Agnesss | 123625 |
2.3.2013 20:06:21
Ces, to se přece nevylučuje, s výsledkem voleb jsme se smířili, co nám taky zbývá, že jo. Prostě Elsa (já taky) má potřebu ocenit osobnost KS, já to naprosto chápu.
Já jsem si prožila povolební depresi a teď už jen napjatě čekám, jaký kauzy přijdou tentokrát |
Ces |
• |
2.3.2013 19:26:03
Martino - mně to neříkej. Rvu si zoufalstvím vlasy vždy, když Zemana v telce zahlédnu. Jen mi přijde neuvěřitelné, že baba, která tu psala, jak bylo dost remcání na volby, jak se máme smířit s jejich výsledkem a už to tu na diskuzích nevytahovat, založí takovouhle diskuzi. Levá ruka neví, co dělá pravá.
|
Martina, 3 synové | 101865 |
2.3.2013 19:20:56
Jenomže takové to bude navždy: vždycky když uvidíme a uslyšíme KS, budeme myslet na to, že mohl být prezidentem. A když uvidíme a uslyšíme MZ, budeme na to myslet ještě intenzivněji.
|
Ces |
• |
2.3.2013 19:18:40
Elso - nezakládala jsi tu před časem diskuzi na téma "odprosťme se od prezidentských voleb a pojďme dál"?
Já jen, že sem ty volby stále taháš. Stačilo napsat, že se ti líbila 13.komnata s knížetem a dát sem link. Celou diskuzi jsem nečetla, protože se to začíná strhávat opět k diskuzím, jaká to byla chyba, že je prezidentem Zeman. Nebylo tady toho dost? Jinak tenhle díl 13. komnat se mi líbil moc a moc. |
Agnes |
• |
2.3.2013 19:13:12
Opravdu veliká škoda pro náš národ. Ten dokument mne urtvrdil v tom, že je to opravdu pan s velkým P, Zeman zůstane jen tím zemanem a buranem.
|
leli | 80405 |
2.3.2013 17:14:26
Bin, na druhou stranu vyjadřování a úroveň znalostí k diskutovanému tématu bylo taky kriterium, na kterém záleželo. Horší srozumitelnost voliči KS svým způsobem promíjeli, protože respektovali to, že svůj život prožil z větší části někde jinde, byť to bylo vlivem okolností. K člověku, který by tu prožil celý svůj život tady, by jistě tak shovívaví nebyli. Osobně mi spíš vadí to spaní než "chudší" projev.
Co se týče té uříznuté nohy, tak bez ní budeš těžko např. vrcholový sportovec, to s tolerancí nemá nic společného, problém to bude objektivně. |
Binturongg | 104880 |
2.3.2013 13:12:02
Žubko - no, to je fajn názor.
Aspoň je vidět, jak pohlížíš na bilingvní děti. Neřkuli trilingvní, jako je KS. Navíc je Čech a vlastenec jako jeho tatínek. Vada řeči je slyšet ve všech jazycích, nevím, z čeho usuzuješ, že má potíže jen s češtinou. Je to totéž jako vyčítat někomu uříznutou nohu... Pokud Tě však zajímá jen forma, nikoli obsah, je to ovšem Tvá věc, ale nic k chlubení to není |
Martina, 3 synové | 101865 |
2.3.2013 13:00:51
Čeština je Schwarzenbergův mateřský jazyk.
|
x x | 15263 |
2.3.2013 12:59:24
To je nejspíš dost pravděpodobné.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.