| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Duly

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 276  [Dalších 146 >>]
Šešule 94264
5.1.2010 13:24:20
Ahoj,
jak dlouho trvá "studium" na dulu? Co takové studium obnáší a co se pak od duly čeká a co naopak nečeká?
Taky jsem se setkala s výrazy jako "certifikovaná dula ČAD", "dula ČAD absolventka" a "dula ve výcviku". Jaký je mezi nimi rozdíl? Je rozdíl v praxi, v délce studia, nebo v čem?
O studiu neuvažuju, jen mě to zajímá~;)
Děkuju za odpovědi.
reginka28+Verča+Nelli 92318
7.12.2009 9:54:02
Lakynko DĚKUJU~;)~x~~x~TO POTĚŠÍ~s~~s~
Jsem přemýšlela že jí napíšu meil,nebo sms,ale prdím na to,nejsem ten typ~d~~d~
ať si ty peníze "užije",tady o peníze vůbec nejde,však víš~;)Jen mě to mrzelo,teď už je to pryč~R^
Lakynka* 26431
3.12.2009 9:52:34
reqinka: ahojík,to mě mrzí teda:/ rozhodně bych to jen tak nenechala, slušnost je samozřejmostí:(. Zkus se podívat na stránky dul a napsat tam,alespon do knihy návštěv at vědí,když už ic jiného:). Tohle se nedělá. I když asi má hodně práce,samožřejmě,ale tu chviličku si najít mohla no,s tou zálohou si nejsem jistá,jak by to mělo být.. Tak gratuluju alespoň já,doufám,budoucí dula:)
Bonie+2 28460
22.11.2009 20:56:16
Ahojky! Jdu poprisit o info. Studuji te´d tradiční čínskou medicínu po dokončení studia mám v plánu se specializovat na děti a mimo jiné si udělat i kurz Duly. Jsem z Brna na netu sem našla, že se školí v Praze a tak se chi zeptat jestli jen tam jak to vlastně probíhá co je potřeba atd atd. Díky za jakékoliv info.
reginka28+Verča+Nelli 92318
20.11.2009 14:14:59
Já teda dulu nedoporučím~o~~o~
Byla jsem s ní domluvená dost dlouho před porodem,dokonce jsme se sešly u ní doma,bylo to strašně fajn setkání a na porod jsem se fakt těšila a byla v klidu~R^
Jenže pak ke konci jsem byla na kontrole monitoru a zjistili špatný ozvy a já musela zůstat v porodnici a šlo to ráz na ráz~n~a já jsem ani nestihla dulu volat...
Po porodu jsem jí poslala meil,kde jsem se ještě omlouvala a psala jak to bylo~Rv
A co myslíte???Do dneška se ani neozvala...stačilo jen napsat Gratuluju ne??
Hlavně že jsem jí zaplatila zálohu,která byla prý nutná!!Čert vem peníze,jde mě jen o to jednání~a~~a~asi milá dula měla strach že bych mohla chtít zálohu zpátky??Směšný!!~o~
a to se mnou žádný výdaje neměla-nebylo za co~d~~d~~d~
Takže tak-nebudu jmenovat,ale paní dula je z Brna-Komína~Rv~RvDěkuji nechci~;((
Lakynka* 26431
22.9.2009 9:31:25
Rapiti: to máš pravdu:), taky je hodně mladých maminek,že jo:)))). Nevíte,je o to velký zájem o ten kurz? Bojím se,že ta nová organizace nebude mít dost lidí,hihi..
Rapiti 37804
20.9.2009 18:24:34
Věk není zásadní, jde spíš o osobnostní kvality a ty jsou víceméně dané. Buď se na to hodíš, nebo ne. Já mám také s hlídáním potíž, a tudíž nedostatečnou praxi, protože jsem nechtěla chodit k porodům, dokud jsem si nemyslela, že je na to moje dítě dost zralé. Ale i tak, někdy může hlídat děda, ale záleží, jakou má směnu, někdy kamarádka.
Lakynka* 26431
20.9.2009 17:20:39
Nasuada: aha, tos mi moc nepomohla:))))To máš dobré.. já mam všechny babičky pracující,díky mému věku~t~

aa propo: nebude to "nevýhoda" ? věk? je mi 23...
Nasuada 56532
18.9.2009 16:23:44
No Lakynko, já mám dvoje prarodiče cca do 10 min. pěšky od domu takže tohle mě tak netrápí. Přeju ti hodně spokojených maminek~x~
Lakynka* 26431
17.9.2009 22:10:54
tady to teda žije:(
Tak jsem poslla přihlášku dneska~y~
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 276  [Dalších 146 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.