| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Chůva v akci

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 227  [Dalších 167 >>]
markéta
  • 
4.10.2006 16:01:47
Mě na tom překvapilo, že se jednalo o matku, která už vychovala tři dcery ve věkovým rozpětí jednoho roku. Takže když ony byly malé, určitě je nemohla rozmazlovat. Chápu, že si třeba u té Sáry chtěla něco vynahradit, ale třeba to s tím kakáním... Přece měla zkušenost, jak učit dítě na záchod. Vůbec jsem nepochopila, proč, když už tam tenhle návyk vznikl, jí pořád koupali. Přece když zjistím, že tohle dítě při koupání dělá, tak ho prostě nebudu koupat. jen rychlá spracha a hotovo.Neviděla jsem začátek, takže nevím, jak to tam bylo s čůráním, jestli to jde normálně do záchodu. Holce by rozhodně prospěla školka, aspoň na dopoledne.
Alice
  • 
4.10.2006 10:06:56
A co včerejší díl? Jak se Vám líbil? Moje dítě je takly dost rozmazlené, ale dítě jako je Sára jsem tedy ještě neviděla.

A napadlo mě, že tam snad ještě nebyla rodina, která by měla jedno dítě. Zvládají tedy rodiče jedináčků výchovu lépe?
Amélie
  • 
30.6.2006 7:35:18
Proč ne? Z továrny je to přeci čisté? Ještě mi z nových nepraných gatěk nikdy nic nebylo....
Jitka
  • 
29.6.2006 8:35:02
Včera se mi to docela líbilo - normální rodinka. Je fakt, že tatínek byl skoro jako čtvrté dítě.
Co mě ale zarazilo, bylo, jak chůva dala Sandře jako dáreček spodní kalhotky a ten samý večer si je holčička hned oblékla - vyndala je z obalu, tudíž nebyly prané. Nikdy bych si na sebe nevzala nové, nevyprané spodní prádlo, natož abych něco takového dala malé holčičce. To je akorát na nějaký zánět.
Levandule
  • 
24.6.2006 10:25:52
Uričtě to měla tahle paní ve svém životě těžké a na to, cíčm prošla a jže je polovinu svého mladého života s dětmi doma se projevovala opravdu s přehledem, ale...

točilo se to hodně okolo postraumatu syna, který zneužívání sestry viděl, ale nikdo moc nehodnotik postrauma dcery, které se to šílené příkoří dělo. Jakobychom neorzuměli tomu, že i mentálně retardovaní mají traumata, byť se neprojevují tak rozumně, jako ti inteligentní. Mně se to celé moc nelíbilo a přilo mi, že si TV potřebovala takovým "silným apříběhem" přitáhnout akorát diváky.

Nicméně, hodně jiných by se na místě této matky složilo a ona se stále snažila, to hodnotím jako pozitivní...
Ála+3 2047
24.6.2006 9:44:02
No jo, ono je to vlastně hrozné hlavně pro toho chlapce, s tím se to asi potáhne celý život. To mě vůbec nenapadlo. Té postižené slečně to asi komplikovat život až tak nebude, ale ten inteligentní hoch, to je jiná.
Líza 17721
24.6.2006 9:19:11
Zvláštní, že se nikdo nepozastavíte nad tím, co své dceři způsobuje tím, že zveřejní její zneužití v televizi - takže silná nebo slabá, tímhle té holce ublížila ještě i ona, a to hodně. Nemám pro ni omluvu.
Emili
  • 
24.6.2006 9:09:15
Kiki, proboha prober se!!!!!! Je zcela evidentní, že jsi to příliš pozorně nesledovala, jinak bys tady nepsala blbosti!!!! Maminka z posledního dílu je velmi silná žena a já před ní smekám!!!
spadlá z jahody 29497
23.6.2006 21:58:27
Mám pocit, kiki, že té mamince křivdíš, myslím že jí bylo 33 a Danielce necelých 15, a ke zneužívání došlo, když jí bylo 10 let, nebylo tam řečeno, že ji otec zneužíval 10 let.
Já před ní smekám, k dětem se chovala velice pěkně a citlivě. Taky na jejím projevu před kamerou nebylo poznat, že už je 15 let doma, vyjadřovala se inteligentně.
A že občas zašla s kamarádkou na kafe? To chceš někomu, kdo má 24hodinovou směnu u postiženýho dítěte vyčítat?
kiki
  • 
23.6.2006 15:28:00
No, já bych před ní zase až tak nesmekala. Nechá se oplodnit v patnácti, pak přivede na svět postiženou holku (o tomto říká, že se jí zhroutil svět), perfektní, že s ní zůstane a nedá ji do ústavu, ale pak má ještě dvě děti, přičemž poslední jsou dva roky, takže jestli otec deset let zneužíval tu postiženou a malej se na to musel koukat, a ona nic nevěděla, jelikož chodila "na kafčo ke kamarádce", tak nějak těm svým dětičkám nerozuměla, protože, pokud se něco děje, na dětech je to okamžitě vidět, to furt zdůrazňovala s tím klukem, že s ním není řeč, ale co předtím ? Když tvrdí, že to trvalo 10 let ?
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 227  [Dalších 167 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.