| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Finanční tíseň

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 22248  [Dalších 22128 >>]
K_at 121378
19.4.2023 21:29:04
Marťasíno, ano. Protože to, jak to popisuješ, já cítím jako vydírání. Vezmu teda hypotetickou situaci typu "ucpané odpady" - poněkud akutnější věc, která může způsbit fakt dost nepříjemností. Rozumím, že se do toho chlapovi nechce. Po práci atd. Ok. Ale buď tedy zatne zuby, nebo řekne cosi jako "zítra na to kouknu, snad to vydrží", nebo "sakra, kašlu na to, zavolej Jardu od vedle". Pokud má kecy, je naštvaný, navrhnu mu to sama a jestli bude dělat fakt idiota, tak už jen oznámím, že objednám službu. ~d~
Zavolat instalatéra, nebo hospodyni a potom to přednést stylem "tys nebyl schopný, ochotný to udělat, tak Jarda je" - to prostě je podpásovka. Pokud!!!!pozor!!! nepředchází situaci mnoho proseb, domluv, dohod, urgencí a nic nezabírá. Tam teda sorry jako.
Kaliope X 157897
19.4.2023 21:27:30
Na cizím člověku dėlajícím domácí práce za mě by mi vadilo jedině, že by je nestihl před mým příchodem domů. Jinak by mě takto mohl překvapit kdokoli a byla bych nadmíru spokojená.
babi_ 48341
19.4.2023 21:26:31
Myslím, že pokud by nebylo vyžehleno několik týdnů, jako třeba neopravený odpad, tak na hospodyni Bláže těžko bude něco překvapivého, stejně jako na instalatérovi Karlovi.

Kvalita vaření je dle mého mimo tyto kategorie. Je co jíst, ok. Šéfkuchaře si domů zvát nebudu jen proto, že MM to až tak neochutí... To je něco jiného, než že nejsou hotové potřebné práce, protože na ně členové domácnosti nemají čas.
Půlka psa 24064
19.4.2023 21:26:26
"To je Máňa, bude nám chodit vařit, protože ty nevaříš podle mých představ.

Na tyhle věci jsme ješitné(citlivé) i my ženy."

.................
Pokud se realizuješ domácími pracemi, tak tak asi ano, ale pokud jen chceš, abyste byli najezení, tak je to fakt jedno.
Žžena 83005
19.4.2023 21:22:10
Marťasíno,
hele, já "si to" nechci uklidit "sama později". Pro mne ideální situace by byla, abych to nemusela uklízet, protože úklid neoblibuji (ani teď ani později).

Hele, s nějakým "nevaříš podle mých představ" nemusíš mít péči, protože tohle paradigma u nás v rodině taky nemáme. Vaříme s manželem fifty fifty. Opravdu, tohle je aktivita u nás naprosto vyrovnaná (a muž si i suroviny nakoupí sám, pustí si muziku, vykopne nás z kuchyně a uvaří co má rád klidně přesně podle svých tužeb), takže chudák není omezen tím, čím ho zrovna já nakrmím.

A buchty peču... jen tak. Nejsou to pobídky ani odměny za účast na domácnosti.
Okolík 129526
19.4.2023 21:20:46
Ty jsi na to citlivá. Já ne. Já jsem ráda, když domácí práce, včetně vaření udělá někdo jiný než já ~d~ kde jsem tedy nechtěla být zastupována cizím člověkem byla péče o děti, to bylo na mě,manželovi a příbuzných ...
Půlka psa 24064
19.4.2023 21:18:29
"ty prostě kecáš. Nebyl by ti cizí překvapivý element příjemný. Navíc jen proto, žes cosi chtěla udělat později"

Překvapivý asi příjemný není, ale cizí člověk, co udělá domácí práce, je úžasná záležitost. Neříkám, že o to stojí každý, ale mnoho lidí ano a fakt nekecají.
Okolík 129526
19.4.2023 21:18:02
Paní na úklid máme. Vyhovuje mi to maximálně. Bez varování by manžel (ani já) nikoho na práci domů nezval. Ani návštěvy nezveme bez vzájemné domluvy.
Tanečky, které tu popisuješ, Marťasíno, doma neprovozujeme.~d~
Nástěnné hodiny na Favi.cz - největší výběr
Martina Bergerová 70170
19.4.2023 21:17:43
Žženo, mluvily jsme o situaci, kdy partner službu objedná, jelikož naznal, že partnerovo plnění moc trvá.

Nekecej.

To je Máňa, bude nám chodit vařit, protože ty nevaříš podle mých představ.

Na tyhle věci jsme ješitné(citlivé) i my ženy.
K_at 121378
19.4.2023 21:16:54
Okolíku, Vrrrtak to vysvětluje, že koleje nebo provoz auta vyjdou cenově stejně. Doma je ale více soukromí. Studentka si přivydělává asi co to jde.
Vrrrtaku, upřímně, v tomto bych asi chtěla, aby bydlela tam, kde minimalizuje cesty vozem. Pokud je hotová z práce a studia, že hrozí nehoda, tak prostě bezpečí především. Ale netuším, zda se tak vyhne ježdění, nebo zda má jiné spojení.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 22248  [Dalších 22128 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.