| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Rakovina

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 4110  [Dalších 4090 >>]
apo-lena 159305
17.6.2025 14:51:23
Nezapomeň o sebe pečovat, odpočívat, dělat si radost a říct si o pomoc.

Vlasy mi začaly růst hned po vysazení chemošek. Normálním tempem jako předtím. Jsou jiné, malinko zvlněné a mnohem snadněji se upravují. Předtím jsem měla rovné, těžké vlasy, takové koňské žíně.
Pole levandulové 23006
17.6.2025 14:46:10
Jojono, co vím od svých klientek, tak je to celkem individuální, takže bych toho dopředu nekupovala moc a pak si vybrala podle momentálního pocitu. Ale osvědčily se jim na léto i slamáky a jinak příjemné materiály - hedvábí, bavlna, bambus, mikrovlákno, na zimu kašmír. Hlavně pozor na spálení kůže, protože tělo na slunce většinou reaguje jinak než jsi zvyklá. Pro inspiraci můžeš kouknout na odkaz, tam mají různé styly pokrývek. A držím palce, ať te léčba netrápí příliš a brzy vede k uzdravení.
https://www.proparuky.cz/turbany?gad_source=1&gad_campaignid=21181931177&gbraid=0AAAAAoy5YEOxq2riNS8uEAwT6bcK9pqK4&gclid=CjwKCAjwpMTCBhA-EiwA_-MsmRgW2Gzhx2th7MuqFzQDcRsLMYDY6q59CIsuzIIniCnPyNmffUwRhBoCunsQAvD_BwE
apo-lena 159305
17.6.2025 14:40:20
Jojono, potit se budeš. Ty vlasy to normálně vstřebají. Zkus bavlnu, bambus, viskózový úplet. Asi by šlo i tenké merino, ale mne kouše.
apo-lena 159305
17.6.2025 14:34:41
Při padání vlasů mě kůže na hlavě bolela, byla jako rozmáčená.
Když jsem se ostříhala, bylo to o dost lepší. Po vypadání byla zase normální.
Určitě si musíš hlavu zakrýt nebo namazat opalovákem (i uši), kdykoli jdeš ven. Strašně rychle se spálí.

apo-lena 159305
17.6.2025 14:02:04
Já si paruku koupila, ale pak jsem nosila hlavně čepice. Pletu a háčkuji.
Potřebovala jsem zakryté uši, na hlavu hrozně táhne.
Kamarádka měla něco jako látkovou čelenku, do které je nařasená obří čepice, takže kryla uši a vzadu lehce visela a dělala dojem, že
jsou pod ní vlasy. Bylo to ušité z nějaké tričkoviny. Vhodný obrázek nemůžu najít.
Tohle se mi taky líbí, ale v létě v tom asi bude horko.
https://www.epita-dd.cz/satky-cepicky-a-turbany/mantra-scarf-satek-sedy-melir/
Anadar 27930
17.6.2025 13:22:11
Zkušenost mam jen se synem a tam jsme spíš řešili přípravky na opalování,když občas vyběhl s holou hlavou ven.Jiné ošetření nebylo.Ale to není směrodatné.
Ona v chemoterapii kůže může trpět i jinde než na hlavě.Uvidíš sama
Ropucha + 2 120300
17.6.2025 12:56:22
V první řadě přeji, ať všechno dopadne, jak nejlépe může ~;((
Osobní zkušenost s oholenou hlavou nemám, ale z odpozorované zkušenosti je třeba velmi pečlivě chránit před sluncem (logicky), to by pro tebe teď v létě mohlo být aktuální.
Pokrývku asi budeš muset vyzkoušet, co tobě osobně je příjemné, co ti dobře drží a sluší.
Já bych asi první zkoušela různé sportovní multifunkční šátky z tenkých pružných materiálů a textilní klobouky.
Hodně štěstí se vším.
Olga.P. 30536
17.6.2025 12:30:25
Moje maminka nosila po chemošce šátek, myslím, že byl hedvábný. Je to už čtvrt století. Měla i paruku, tu nosila mezi lidi. Přeji dobré konce.
Muumi 41406
17.6.2025 11:14:53
Nemám osobní zkušenost, ale strašně se mi líbí, co nosí na hlavě židovské ženy.
https://wrapunzel.com/product-category/most-popular/ jako třeba tohle
Posílají teda do Evropy, ale nevím, jestli bys to chtěla. Určitě se něco najde i na evropských eshopech.
Jinak takové ty multifunkční šátky, co mají v různých sportovních obchodech, se dají taky různě umotat a jsou určitě prodyšné a příjemné.
Přeju moře zdraví a a určitě ti to bude moc slušet i se šátkem!
Čumča. 160024
17.6.2025 11:03:30
Jojono, co hedvábí? Mělo by v létě chladit, v chladnějších dnech hřát.

Ať to máš co nejdříve úspěšně za sebou~;((
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 4110  [Dalších 4090 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.