| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Rakovina

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 4082  [Dalších 4032 >>]
mamakam 51902
17.8.2024 10:56:56
No právě si myslím, že mi nasadili ty chemoterapie, aby mi zachránili co nejvíc to prso, jenže mě je po těch chemoterapich neskutečně zle, a nemyslím od žaludku.už jsem dostala i transfuzi, protože se mi krvinky nestihaly obnovovat. Ležím v posteli 4 dny jak vyždímaný hadr. Raději bych obětovala ty prsa, než chodit na chemu několik měsíců a ještě budu mít biologickou léčbu,děsim se ,jak mi potom bude. Bojím se to říct mojí onkoložce
mamakam 51902
17.8.2024 10:45:42
Jednoho rána jsem to nahmatala a aji to bolelo, myslela jsem že jsem se tam bouhla, ale hned jsem se objednala na gindu, ten to taky nahmatal a poslal na mamograf a bylo jasno. Před tím jsem na mamografu nebyla, protože je to až od 45 let a navic je to rychle rostoucí nádor.. objevil se náhle a bez ohlášení
apo-lena 159305
17.8.2024 10:37:05
Už tehdy před 18 lety můj doktor obvykle dával chemoterapii nejdřív, aby zmenšil nádor. Teprve potom jsme šly na operaci. Tehdy nás na operaci bylo 7. Každá jsme měla jiný rozsah operace, několika ženám bral jen malý kousek prsu a jednu nebo žádnou uzlinu z podpaží. Jedné paní bral celé prso.
Bral vždy nejmenší možnou část, když byly na okraji odebrané tkáně ještě nádorové buňky, tak dělal i další operaci (během pár dní). Za těch 19 měsíců, co jsem dojížděla na léčení, jsem potkala jen jednu ženu s reoperací.
holkamodroočka 156337
17.8.2024 10:35:38
Držím palce!~;((
A jestli nechceš, nemusíš odpovídat. Chodila jsi na preventivní kontroly na mamograf? Nebo jak se na to přišlo?
apo-lena 159305
17.8.2024 10:28:03
Byla to dobře zvolená léčba.
apo-lena 159305
17.8.2024 10:23:28
Před 18 lety mi zjistili rakovinu prsu. Měla jsem 2 ložiska, jedno z nich malé a neoznačené. To vypadalo jako cysta a paní doktorka na mně medikům vysvětlovala, že se pozná od nádoru tím, že nebude reagovat na chemoterapii. Po první chemošce z něj zbyla mlhovina na UZ, po druhé zmizelo úplně.
Nejdřív jsem chodila na chemošky, pak mi dělali operaci, odebrali mi část prsu a všechny uzliny v podpaží. Už tam žádné nádorové buňky nenašli.
Pak ozařování a biologická léčba na rok.

Yuki 00,03,07 49504
17.8.2024 10:13:35
myslím, že teď se zabíjí rakovinný buňky, nádor se zmenší a pak se rozhodne, jak velká bude operace, to se pak domluvíš, jestli půjdou prsa pryč, myslím, že do toho budeš mluvit, nejen doktor

věř tomu, že máš léčení ušitý na míru, dělali určitě aspoň biopsii a ví, jak budou zrovna ty tvoje buňky reagovat
🍀🍀🍀👍
mamakam 51902
17.8.2024 9:42:59
Dobrý den. Má některá zkušenost s touto rakovinou? Já mám teď po čtvrté silné chemě a čeká mě 12 dalších slabších a pak operace. Jen by mě zajímalo, jestli se může stát, že nádor chemě odolá a vypustí metastáze i během léčení? Jestli neni lepší rovnou obě prsa odstranit? Kvůli dětem bych to klidně podstoupila, je mi 45 a už je nepotřebuju.dekuju za jakýkoliv názor.
sovice 18997
24.3.2022 14:32:05
Domácí hospic nám skutečně pomohl. Zvládnou doma leccos, jsou na telefonu a poskytují oporu pacientovi i pečujícím.
Nevím, jak jste na tom s vybavením, ale přes Charitu nebo podobnou organizaci lze dlouhodobě pronajmout polohovací postel, chodítka, nástavce na WC, WC židli a tak, to je taky potřeba; ale i tam vám může mobilní hospic poradit, pokud nevíte, co byste mohli potřebovat.
Dobra1 65967
24.3.2022 14:11:38
Potřebuješ domácí hospic. Poradím v Brně, ale jejich seznam se dá najít i na netu. Určitě se to dá doma vychytat i tak, aby bylo líp. I ty infuze s morfinem, o kterých psala Cimbur, jdou doma. Dobrý onkolog nemusí být dobrý i v paliativní medicíně.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 4082  [Dalších 4032 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.