Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Del | 40592 |
9.7.2009 16:19:20
My měli obyčejnější chodítko, ne Chicco, a bylo super, kdyby nám ho nezničil kamarádčin chlapeček určitě bych si ho nechala na případné druhé dítě nebo pro vnouče.
Naše dcera z něj byla naprosto nadšená, neujíždělo vůbec, ona ta plastová kolečka tak snadno nejdou rozjet, dítě musí zatlačit, bylo stabilní, nikdy se nepřevrhlo ani nic podobného. Dcera mi kolem nábytku nechodila, rovnou se postavila a chtěla jít,takže s chodítkem jsme vyrážely i ven, naučila se u něj hezky udržet rovnováhu a později u něj začala i běhat. Hrála si i s těmi funkcemi na panelu, byl tam i telefonek a rozhodně to nebyla další zbytečná věc. Opravdu koupi nelituju (600 Kč) Až na toho zatracenýho chlapečka, kterej s tím tak třískal a rval všechny ty funkce až to zlikvidoval. Já bych třeba nikdy nekoupila od Fisher Price ten mluvící záchod,to mi přijdou vyhozené peníze. |
Sluní* | 30068 |
9.7.2009 14:40:13
Taky jsme měli tohle Chicco chodítko a jako hračka bylo výýýborné, opravdu jedna z nej hraček cca od 9.měsíců. K chození ho syn nepoužíval, protože máme plovoucí podlahy a prostě chodítko klouže....
|
Martina | 1078 |
9.7.2009 13:15:59
http://www.4kids.cz/shop/showimage.aspx?imgid=96796bcff8a34b60b99d123089bddc1a
|
Martina | 1078 |
9.7.2009 13:14:55
Mam podobnou zkusenost, dceri ujizdelo a sama s nim mohla chodit, az kdyz mela dostatecnou stabilitu, ale bez opory se jeste bala. Coz je podle me dobre, dite s nim muze chodit, az kdyz na to proste ma, ale zaroven se jeste ostycha. Meli jsme od Fisher Price, tenkrat jeste za obaly od Pampersek. Ted uz se v plinkovecjh akcich par let nevyznam
Dcera ho dostala k prvnim narozeninam, ja bych ho klidne koupila. |
zerat | 18305 |
9.7.2009 13:09:42
Leny, dcerce jsme koupili aktivní chodítko Chicco
Koupila jsem ho, když dcerce bylo 10. měsíců a byla to jedna z nejlíp vybraných hraček Dcerka si zpočátku opravdu hooodně vyhrála s tím hracím panelem a okolo 12. měsíce začala trénovat stoupání. Ani jednou se jí nestalo, že by jí podjelo a křápla sebou nějak nešťastně, když už zůstala viset za ručky a přivolala si pomoc Je fakt, že trénovala na koberci, ale všeobecně u tohoto Chicca ta kolečka na koberci nejedou tak rychle. Na plovoučku se s chodítkem vypravila až nabrala na jistotě a postupně vpodstatě to chodítko skoro před sebou poponášela měla ho jako jakousi berličku. Dcerka bude mít brzy 18. měsíců a prodala jsem ho jako nadbytečnou hračku(od 14. měsíce chodí a teď už s ním fakt dělala jen kravinky) až před 14-ti dny-přesedlala na odrážedlo, tak jsem aktiv.chodítko prodala a brzy koupíme něco nového |
kosicek | 33064 |
9.7.2009 12:57:47
http://www.mimi bazar.cz/nove_fotografie.php
Tady jsem ho našla dokonce přes 800,-. tak nevím, jestli si tam přidala takvou marži nebo tak podražil.. |
Lemora | 42963 |
9.7.2009 12:51:13
nám taky ujíždělo, když se syn jenom stavěl, tak jsme ho rozebrali a měl jen tu přední desku jako hračku, chodítko jako takové se dostalo ke slovu až když už uměl sám chodit, pak to byla príma hračka
|
Insula | 28056 |
9.7.2009 12:42:43
Buď si hrají nebo chodí. Těžko můžou dělat oboje najednou, když se drží madla, tak na předek nedostáhnou, když jsou vpředu, tak těžko můžou chodit.
|
kosicek | 33064 |
9.7.2009 12:41:34
Ahoj my měli aktivní chodítko takový dřevěný vozíček z Ikea, sehnala jsem ho z druhé ruky asi za 300,-, jinak stojí nějak kolem 600,-. má 2 polohy madla-jednu stabilnější a druhou normal a pak se dají pomocí šroubováku utáhnout přibrzdit podle potřeby zadní kolečka-podle toho, po jakém terénu s vozíkem jezdit a podle zdatnosti dítěte.
Nemá žádné jiné funkce, až na to, že to může sloužit jako 1. kočárek nebo vozíček na hračky...a také uveze další dítě-kluk na něm vozil sestřičku, ale musí se tam nějak dobře posadit, aby si neurazila nožky. No ještě ho doma máme, máme v něm dřevěné kostky a děti ho občas použijí na úklid hraček rozházených mimo pokojík. |
Kalamity YANKA | 95278 |
9.7.2009 12:39:12
A PŘI VŠECH TĚHLECH FUNKCÍCH, EHM, TO MAJ TY DĚTI JEŠTĚ ČAS SE NAUČIT CHODIT?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.