Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
22.1.2023 19:11:16
"Jenže z mobilu ty fotky nic-moc (Xiaomi) a tak váhám, jestli pořídit foťák zvlášť, anebo si koupit vychvalovaný Iphone, který dělá údajně fotky srovnatelné?"
Tak ono to není ani tak o značce mobilu, jako o tom, jaký má ten mobil foťák Já mám už postarší xiaomi redmi 7 a má absolutně skvělé fotky, nádherné barvy, rozlišení, fotila jsem i za jízdy z autobusu a i tak super |
Len | 108740 |
22.1.2023 19:10:30
No, manzel rozhodne vyfoti lepe zrcadlovkou nez mobilem, ale je to drahy a tezky (vahove) konicek Dcera delala loni fotografii jako skolni predmet, koupili jsme ji na to mirrorless Panasonic, foti moc hezky, dokonce vyhrala okresni skolni soutez, ale rozhodla se nepokracovat a zapsala si jine predmety, foti mobilem (iphone).
|
holkamodroočka | 156337 |
22.1.2023 18:57:50
Juliet, prosím tě OT. Na kolik sušíš ty citrony a pomeranče, úplně do sucha nebo mají zůstat trošku pružné? A schovávat ve sklenici nebo v papírovém sáčku? Díky moc
|
vlad. | 38059 |
22.1.2023 18:52:38
MM s sebou vzdy tahal zrcadlovku a objektivy, uz to zabalil a foti jen mobilem. Ma nejaky Samsung se super fotakem, v soucinnosti s jeho fotografickym okem fotky krasne.
|
Vranice | 21600 |
22.1.2023 17:26:07
TaJ: "když mačká tlačítko, tak se mu ten záznam pak nepatrně zachvěje"
To se řeší drátěnou nebo dálkovou spouští a bytelným stativem, co se nechvěje, když zrovna vedle bručí dieselový motor lokomotivy |
Vranice | 21600 |
22.1.2023 17:23:19
Zrcadlovky jdou do propadliště dějin, kompakty jsou kvalitou fotek rovnocenné s mobily.
Pokud nemáš ambici dělat ateliérové portréty anebo fotky velikosti plakátu, kup si mobil s lepším foťákem. Je mnohem lehčí než fotoaparát a vždy při ruce. Jestli trváš na fotoaparátu, poradila bych se ve specializovaném obchodě typu megapixel.cz, Foto Škoda atd. |
TaJ | 81121 |
22.1.2023 16:52:01
Anadar a měla bys tip na něco trochu lepšího, než je kompakt, ale zároveň něco vhodného pro začátečníka, ne moc složité ovládání, aby ho to neodradilo hned na začátku? On teď používá dvě malé kamery od Sony, jednu má na stativu, druhou starší v ruce, na tu fotí. Sice ta kamera umí dělat fotky i při natáčení, ale když mačká tlačítko, tak se mu ten záznam pak nepatrně zachvěje, takže to není zrovna ono.
|
kysnutá knedla | 99495 |
22.1.2023 16:44:39
Klíčnice, z Tvojho príspevku usudzujem, že asi nebudeš extra aktívna fotografka (podobne ani ja nie som).
Tým pádom je nejaká zrkadlovka zbytočná a lepšou voľbou by bol mobil s dobrým foťákom. Ja mám iPhone 13 a fotky sú po vyvolání krásne. Ale fotím momentky, bežné okamžiky. Nemám ambície o umeleckú fotku na stenu (i keď teda môj syn dokáže i bez zrkadlovky spraviť fotku ktorá by mohla z fleku do rámečku). |
Anadar | 27930 |
22.1.2023 16:33:54
Mobil s dobrým fotakem je prima věc. Máš ho u sebe ve chvílí,kdy je to potřeba. To nepodceňujj,to je moc důležité Fotky můžeš ihned sdílet. Dobrý fotomobil na dokumentaci okolního dění stačí. Máš- li vyšší ambice, chceš si třeba s tím focením vic hrát,pak je klasický digitální foťák určitě vhodnější. Už ale ne kompakt,ale něco vyšší třídy.
iPhone fotí dobře,ale pokud se nechceš vzdát androidu,jsou i dobré fotomobily Samsung |
Federika | 14090 |
22.1.2023 16:22:12
Mám zrcadlovku, Nikon, dobré objektivy. Fotím s tím hlavně závody v gymnastice a fotky s fotkami z Iphone, byť nejlepšího, srovnatelné nejsou.
Nicméně v běžném životě rozhodně víc využiju fotky z iphonu, mám ho prostě pořád u sebe a jde o ten okamžik.... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.