Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Federika | 14090 |
7.2.2021 21:19:13
No, já si totiž vždycky vzpomenu na sebe. Mě nikdo nepřipravil, asi si mamka myslela, že všechno vím. A bylo to strašně trapný a ponižující a nepříjemný a stejně jsem všechno, co jsem vědět chtěla, nevěděla.
|
TaJ | 81121 |
7.2.2021 21:15:59
Federiko, tak to jo...ona právě kamarádka byla taky dost zaskočená, protože jinak tomu nic nenasvědčovalo, že by to už mohlo přijít... A úplně tě chápu, taky bych asi chtěla být u toho, když se to stane poprvé...no, s klukama je to přece jen trochu jednodušší
|
Federika | 14090 |
7.2.2021 21:13:00
TaJ,
na endokrinologii mi řekli, že nejdřív začne někde lehce ochlupení, začnou se aspoň vzdouvat bradavky a od toho okamžiku ca za dva roky nebo do dvou let teprve MS. Ona nemá nic z toho a navíc o dva roky opožděný kostní věk. Takže prý zatím nehrozí. Ale jasně, připravím se včas Navíc bývám občas pryč, při představě, že s tím přijde za manželem, mě jímá hrůza, ten neví absolutně nic a zřejmě by mi zoufale volal. |
TaJ | 81121 |
7.2.2021 21:10:21
Federiko, to je hezký, ale být tebou, tak bych to dlouho neodkládala...kamarádky dcerka pořád působila taky jako takové děťátko a na podzim, v 10,5 letech už začala menstruovat...přitom zatím žádné jiné znaky dospívání moc nevykazuje...teda kromě té drzosti
|
A. Andrs | 157190 |
7.2.2021 17:06:16
Federiko, to je hezke!
|
A. Andrs | 157190 |
7.2.2021 17:03:56
uplne jinym pohledem, ja tech 170 cm mam a mala si tedy rozhodne nepripadam, chapu ze u zeny je to jine, ale jsou muzi a skutecne jich neni malo, kteri jsou mensi nez ja, v mistnim kraji jsem uz hodne vysoka, na zenu urcite a na muze jsem prumer
|
..mira.. | 125101 |
7.2.2021 16:36:37
Hele, to nemusí být zastavení růstu, aby to bylo k řešení, ale je to teď vážně jedno. Možná by to u vás ani k řešení nebylo. 170 není moc, ale ani žádná tragédie. V 16 je fůra dětí nespokojených s postavou, část to zvládne a přestane řešit, část se trápí dál (myslím věci, co se špatně mění, ne něco, na čem jde zapracovat). Držím palce, ať je syn v té první skupině.
|
..mira.. | 125101 |
7.2.2021 16:14:27
No, ona je otázka, jestli ona ho neměla spíš nebožka poslat na ta správná vyšetření včas. To už je teď každopádně jedno. Při jeho výšce tipuji tak cca 2 až 3 cm, plus minus.
|
Federika | 14090 |
7.2.2021 15:28:44
Na FB běhá firma Ruby love, americká, myslím. Vede kromě jinýho takovou krásnou velkou červenou krabičku, kterou dostane holka při první MS. je tam spousta blbostí, ale mně se to líbí. Už tak je pro tu holku nepříjemný a mojí dceři by se to určitě líbilo. Já jí to chci ale vyrobit sama. Jsou tam takový ty prací kalhotky, ty prodávají i u nás a na sport je to fakt dobrý. Pak jsou tam slipovky a další tyhle věci, kosmetický ubrousky, maska na oči, červená a pruhovaný červený podkolenky, polštářek s peckama, co nahřeješ v mikrovlnce a dáš si na břicho, když tě bolí, jsou tam i drobný dárečky, gumičky na vlasy...Já si to hezky vymyslím, mám čas
|
A. Andrs | 157190 |
7.2.2021 15:17:13
a to je co " ibalginem v červený krabičce a pytlíčkem s třešňovýma skořápkama..." to chci videt!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.