| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Malování na hedvábí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 70  [Dalších 20 >>]
e-korver 77230
18.3.2008 10:14:53
Ahojda, pokud potřebujete na hedvábí nalepovací nebo nažehlovací korálky, tak se dají najít na www.orientanisah.cz
A za dobrý ceny;-)
modrej obláček 21863
18.3.2008 7:29:09
Holky,

chtěla bych založit na estrankách něco na způsob deníčků. Kdo byste měl cokoli na téma malování na hedvábí, posílejte na mejla...
Mikeš+ 3 holky 30347
17.3.2008 21:26:09
Ahoj, dělit se o techniky asi nebudu, jen se podělím o dojmy z malovaání na hedvábí ;o)Brala jsem to vždycky jako experiment.
Jednou jsem si půjčila v knihovně nějakou knížku o technikách a materiálech, prolistovala jsem si to, nakoupila pár barev, trochu pongé, háčky a laťky. Taťka mi vyrobil nastavitelnej rám... jelikož nejsem schopná postupovat podle žádné šablony, jsem netrpělivá a prostě podle všeho vlastně neschopná cokoli vytvořit, byly všechny moje obrazy výsledkem pokusů, nanášení barev různými způsob(štětce, houbičky, rozprašovač, otisk, mokro, sucho, s tužidlem, bez tužidla, přes kamínky, posolené, mačkané, vysušované, konturované nebo dokreslované až na suchou podmalbu...), dotváření náhodně vzniklých efektů. Všechny ty obrazy si našly místo na stěnách interiérů mých příbuzných nebo kolegyň z práce a doma mám jen dva, ty nejmenší, nejnaivnější a nejobyčejnější, ale přesto bych se jich nerada někdy vzdala...
modrej obláček 21863
17.3.2008 20:59:15
Pojďte zase oživit tuhle diskuzi:)) V sobotu jedu na kurz malování, tak se pomalu psychicky připravuju. Bude to můj první kurz. Něco málo jsem už namalovala, ale nikdy to nebylo nic moc, chci se naučit různé techniky apod.
Pojďte si sdělovat zkušenosti, rady, fotky...
IVKA-3 43820
19.6.2007 14:10:11
Ahoj všichni.Od konce září zahajujeme kurzy malby na hedvábí v Brně na Staré osadě.Kurzy budou probíhat v úterý od 15 do 17hodin.Kdyby jste měla některá zájem stojí to na pololetí 1000kč a děti 10-15let cca 750kč.Pokud máte zájem písněte mě sem,protože je jen asi 6 míst.pokud by byl zájem otevřeme i dopolední kurz 9-11hod.Ahojky všichni Ivka-3
vranimůra 11081
11.4.2007 11:06:45
To přání je na místě - v životě jsem to nedělala...
EvčaK 19866
11.4.2007 11:03:24
Zveme všechny šikovné tvořivé lidi k soutěži o ceny za víc jak 25.000,-Kč

http://www.meredit.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=134&Itemid=93
maceška 10765
11.4.2007 10:11:25
Tak to zkus - okraje "rány" zpevni guttou, nejlépe v barvě podkladu, je dobré guttu po nanesení rozetřít do ztracena. Potom zpevněné okraje sešij nebo přes ně našij nějakou drobnou aplikaci.
Hodně štěstí!
vranimůra 11081
11.4.2007 9:36:22
Maceško, není to nějak cenné dílko a pochybuji, že dílko mojí sestry by uměl někdo napodobit :o))).
Na kraji šátku je skoba, která končí obrubou šátku. Takže by asi ani nevadilo, že by tam byla vidět oprava.
maceška 10765
11.4.2007 8:43:38
jée, jsem to přetáhla i s tou úvodní větou :-) No nic, původně to mělo být méně nejapné :-)

Vrani, možná ba se mohly okraje díry zpevnit guttou, ale záleží na tom, jak šátek vypadá, jestli by takový zásah (protože gutta je poměrně výrazná) nevypadal jako pěst na oko. Nebo pošli fotku šátku, a zkusíme ti namalovat podobnej :-)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 70  [Dalších 20 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.