| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 4

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 3981  [Dalších 3761 >>]
Seberov 27990
14.5.2009 20:44:13
Prosím maminky, které mají zkušenosti s MŠ Mírového hnutí na Praze4 - Chodově, zda by mi sdělily svůj názor na tuto školku. Zajímají mě konkrétní zkušenosti s režimem školky, učitelkami, denním programem, kroužky atd., ať už pozitivní, tak i negativní.

Děkuji za informace,
Jana
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
8.5.2009 19:49:10
Makalko, zkusim napsat, ale muj prostredni kluk je skoro o rok mladsi nez tvuj Adam (10/06), tak nevim, jestli by si vyhrali...i kdyz, Eneko si vyhraje o 3 roky starsi segrou, tak proc ne, ze jo?~;)
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
8.5.2009 19:47:51
Ahoj, budeme se stehovat na Haje a shanim dobreho pediatra, poradite? Nejbliz bychom meli do Anny Drabikove, mate nektera zkusenosti s pediatry odsud? Diky!
Makalka,Adam05+Jakub08+David15 21485
4.5.2009 13:21:27
Synek se bohužel nedostal do školky, a proto sháníme nějakého kamaráda na návštěvy a hraní na hřišti. Mohla bych také nabídnout dopolední hlídání u nás doma.
Prosím, piště na e-mail: mich.tichackova@seznam.cz
Hanka V.
  • 
21.4.2009 19:51:26
Ahoj,

já bydlím taky v Kloboučnické :-)
Mám pětiměsíční princezničku, nechtěli byste s námi někdy vyrazit k Botiči nebo na Jezerku?

Hanka
Brechtík 65065
21.4.2009 17:23:26
Zdravím všechny maminky, já a můj 15-ti měsíční syn hledáme maminku s podobně strarým dítkem na procházky a jiné. Moc rádi se s vámi seznámíme.
Brechtík
Gabcica 22308
19.4.2009 20:22:50
Ahojte!

Jani a Ondrášku máme se dobře.....nějak čas utíká ani nevím jak. Teď se učíme jezdit na kole bez koleček a začíná to být celkem horor. S Tomášem je to naše nejoblíbenější sportovní činnost a naše Miška to nějak nechápe~y~ . Na tažné tyči je 100% spokojená, ale jinak to je zážitek. Jak jste se to Vy naučili?

Nenajde se tady maminka s dítkem (4-5let) z okolí Ryšánky ...... Braníka???
Nebo "cyklistická rodinka" na občasné výlety na kolech???

Mějte se hezky a hezké jaro.
Gabča

PS: Praktik na Budějovické je celkem dost velký problém.......osobní zkušenost~o~~o~~o~
Dolores
  • 
17.4.2009 22:14:03
Ahoj holky,
poradíte mi prosím někdo? Hledám praktického lékaře pro dospělé na Praze 4, nejraději na poliklinice Budějovická nebo v Táborské v Nuslích, nebo prostě někde na Pankráci a okolí. Zatím jsem k obvoďačce dojížděla do našeho předchozího bydliště, ale teď dr. odešla do důchodu, tak bych si ráda našla doktora tady blíž. Obvoďačka, ke které bychom zde patřili, tu nemá moc dobrou pověst, co jsem se poptávala.
Děkuji mnohokrát za každou radu !!!
bob, Ondra 11615
13.4.2009 22:53:37
Taky jsem tam byla se synem a naprostá spokojenost. Dr. i sestra moc milé.
Měli jsme doporučení od pediatra, ale nevím jestli je to nutné.
Amálie00 28938
7.4.2009 7:02:07
Llollo, nevím, jestli ještě nakoukneš, na Dni Země jsme byli loni a bylo to moc prima! To je škoda, ale třeba se ještě místa uvolní a vezmu vás!
My do Hostíku začneme chodit až teď, jinak bydlíme docela kus cesty (u Chodovské tvrze), ale tato školka mě oslovila nejvíc, víc než ty, které máme blíž, tak mi nevadí, že musíme busem...)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 3981  [Dalších 3761 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.