| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 4

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 3981  [Dalších 3741 >>]
radule
  • 
31.3.2009 19:14:02
S klidnym srdcem muzes prihlasit dite do obou jmenovanych. Obe jsou fajn. ikdyz samozrejme vzdycky je vsechno o personalu.
a po vyse jmenovanem useku chodime denne s dvema detmi naprosto bez problemu. tohle by me jako kriterium vubec nenapadlo, neni to tak hrozne,jak se muze na prvni pohled zdat.
kdyby tudy meli chodit deti samy do skoly, tak to uz bych obavu mela.
Róza 26159
31.3.2009 19:10:47
A Evi, ještě prosím jeden dotaz. Dá se tam vjet s kočárkem do šatny, kde se děti převlékají? Do těch v patře asi ne, ale aspoň do těch dole. Vejde se kočárek vůbec do té úzké chodbičky? Nedovedu si představit, že bych musela nechat roční dítě před budovou a jít si pro dceru :-(.
Díky za odpověď.
Evka 73 11091
31.3.2009 18:47:48
Dceři to nevadilo vůbec, vyznala se tam po pár dnech, já tam bloudila ještě po několika měsících, ale zase tak často jsem se tam nepohybovala, proto když mi třeba učitelka řekla "vyzvedněte si v kuchyni svačinu" tak já byla vedle, nevěděla jsem kterou uličkou, ale dcera šla v pohodě, jistě.

Třídy byli označené zvířátky, v jednom zvířátku byla třeba angličtina, ve druhém tanečky, ve třetím flétna, takže děti věděli že jdou třeba do Berušek a šli najisto.

Pak jsme se odstěhovali na jinou část Prahy 11, ale i v té době jsem dokonce uvažovala o tom, že tam budu děti dovážet, jenomže přišel rozvod a tak z toho sešlo a děti nastoupili do nejbližší školky, protože já musela do práce a ráno je odváděla dcera, tak aby to měla co nejjednodušší.

K akcím na které ráda vzpomínám byli různé besídky, šerpování a rozloučení s předškoláky, školy v přírodě v létě i na lyžích, Den dětí společně s maminkami ....
Róza 26159
31.3.2009 18:03:17
A nevadilo, že je tak veliká? To mě na ní děsí, prostě žádná školka rodinného typu.~;((
Evka 73 11091
31.3.2009 17:38:59
Dcera na tuto školku chodila před 10 lety (to to ale letí) a byla to naprosto skvělá školka, dodneška na ní ráda vzpomínám. I co se týká kroužků, přístupu, trávení času dětí ......

Druhou školku neznám.
Róza 26159
31.3.2009 17:26:50
Nechodí nebo nechodili vaše děti do téhle školky na Praze 11? Moc váhám mezi touto, která je pro nás lépe dostupná, kousek od obchodu a později od školy a MŠ Sulanského, která má výborné reference, bohužel přes velkou silnici, musím projít po rušném parkovišti autobusů a od školy úplně na druhou stranu. Poradí mi někdo? Co byste volily/i vy?
Díky za odpovědi.
Radka
  • 
23.3.2009 20:52:11
Jano uplne mi mluvis z duse . Uz jsme jinde a nelituji . Radka .
Luciq+Anetka02/06+Nikolka09/09 25029
18.3.2009 15:28:09
Ahoj holky.
Váhám mezi těmito školkami. Pomůžete mi svými zkušenostmi, případně proč jste se rozhodli pro tu kterou školku? Moc děkuji.~x~
bob, Ondra 11615
13.3.2009 17:08:09
Ahoj Gabčo, jak se vede? Už jsme se dlouho neviděly, musím ti písnout mailíka :-)

Radko, díky za reakci. Taky si myslím, že nás bude určitě víc. Taky znám maminku, která čeká na další návštěvu a je připravena odejít jinam.
Minule jsem tam viděla holčinu jak si šla jen pro kartu a totéž jsem udělala já tento týden. Mě teda sestra neřekla natvrdo, že si mám najít někoho jiného, ale víceméně to k tomu směřovalo. Měli jsme tam jít na preventivní prohlídku, ale při přestavě, že bych tam měla jít a zase se obhajovat, že jim nic nechci zaplatit, jsem si raději hned našla jiného pediatra. Takže chodíme jinam. Dr je na mobilu mimo ordinační hodiny 8-19hod a nic za to nechce.. takže asi tak. Že nemají tak hezkou čekárnu a ordinaci mi osobně vůbec nevadí.
Očividně je vidět, že se chtějí zbavit neplatících dětí, ikdyž příspěvek je dobrovnolý - tedy spíše dobrovolně povinný.
Já tam byla s péčí vždy spokojená, ale po tomhle jednání se mi to tam totálně znechutilo.

Vlasto děkuji za tip.
Danda*Angelička(01/06) 38176
11.3.2009 9:18:36
ZDRAVÍM HOLKY!!!

PRAŽANKY, NABÍZÍME PRÁCI NA PRAZE 2 (UPROSTŘED MEZI PALACKÉHO NÁMĚSTÍ A VÝTOŇI) POKLADNÍ (PRODAVAČKU) DO POTRAVINY - DVA SMĚNY (RANNÍ A ODPOLEDNÍ) PRAC.DOBA 8HOD. 1X TÝDNE 12HOD A VÍC + PŘÍPLATEK (DLE DOHODY, KDYŽ NEMŮŽETE DĚLAT DÉLE), 1X SOBOTA ZA 14DNÍ + PŘÍPLATEK (STRAVENKY). DOBRÉ KOLEKTIVY
KDO MÁ ZÁJEM, TAK TAM ZAJDĚTE DO POTRAVINY NA POHOVOR. NEBO MŮŽETE MI NAPSAT NA EMAIL.
ADRESA: PODSKALSKÁ 25, PRAHA 2. POTRAVINY G-KONZUM.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 3981  [Dalších 3741 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.