Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Malena | 22352 |
8.10.2009 12:57:21
Milé maminky, dům dětí a mládeže na Praze 7 organizuje sportovní kroužek Florball pro předškolní děti každé pondělí 13:30 - 14:30. Pořádá se v ulici Šimáčkova 16, P-7. Mají málo dětí a kroužek může být zrušen, tak to zkouším takto, rptotože by bylo škoda, kdyby ho zrušili, syn tam rád chodí. Platí se cca 1000,- Kč za rok. Kontakt je na paní Floriánovou, která kroužek vede: Kontakt:
Jitka Floriánová Telefon: 724 350 601 florianova@ddmpraha7.cz Díky Lenka |
Esthelle | 26317 |
5.10.2009 22:25:58
Ahoj, chodímke Sládkové, ATB zbytečně nedává, má CRP, takže dává jen je-li to nezbytné. Nebrání se homeopatii, i když ji zase nějak extra nerozumí, ale ví co zhruba a doporučí.
Očkování dělá individuálně, dbá, aby dítě bylo fakt zdravé a s odložením očkování nebyl nejmenší problém, nám např. sama doporučila odložení trojkombinace až po druhém roku věku, protože malý měl reakce na hexu a stačilo říct, že bych raději s něčím počkala a proč bez problémů. Za sebe můžu doporučit |
00roxy00 + Sebík 8/09 | 94358 |
5.10.2009 11:15:34
Já jsem to nakonec vzdala a jezdim s mimiskem k dr. az na smichov.ted nam byl mesic takze jsme tam byli zatim 2* a ona jednou u nas ale zatim sem z i nadsena ahlavne ji mame na doporuceni.
Kristino preju hladkej prubeh porodu,at ti to probehne vse dobre ja to mam jeste cerstve v pameti a vzhledem ktomu jakej sem mela tak kdyz ted vidim tehulky tak je jen lituju. |
Kristina |
• |
4.10.2009 19:17:53
Ahoj, dekuji sve predchudkyni za dotaz ohledne dobreho pediatra na Praze 7 a ostatnim za prispevky. Mam stejny problem, jsem z Prahy 7,tehotenství se chyli ke konci a rada bych nasla pediatra, ktery se bude snazit najit nejprve spis prirodni cestu nez antibiotika. Pokud mate nejake zkusenosti s pristupem Dr.Tesarove ci Sladkove ("vyherkyne" diskuze)k posunuti ockovani na pozdejsi dobu ci k antibiotikum, dejte prosim vedet. Moc dekuji! Kristina
|
martinab2 | 91177 |
14.9.2009 20:15:52
Ahoj
to je škoda...tvoje děti by asi potřebovali do party někoho staršího viď? |
Linda + 2 kluci |
• |
9.9.2009 9:20:59
Milé maminky,
chtěla bych se zeptat, zda by nekterá z Vás nechtěla jet s námi a se svými ratolestmi na hory a to konkrétně do Svobody na Úpou. Měla jsem jet s kamarádkou a jejími dětmi, bohužel odjíždí do zahraničí, takže mi to odřekla a apartmán už mám zarezervovaný. Bohužel manžel nastupuje v říjnu do nové práce a nebude mít dovolenou, takže s námi nepojede. Třeba se najde nějaká mamina s 2 dětmi, která by ráda vyrazila po vánocích na hory, aby děti vypadli na čerstvý vzduch. Já jsem Pražanda, skoro 34let, 2 kluci (nyní 5,5 a 3 roky). Jedná se o apartmán, velice pěkně zařízený ( kdo bude chtít, pošlu odkaz na web.stránky). 2 samostatné ložnice ( dvojlůžka) a jeden rozkládací dvojgauč. Celkově tedy pro 6 osob. Cena je velice velice slusna s ohledem na termín. 26.12.09-2.1.10 8 dnů, 7 nocí, 8988,- Kč/apart. 26.12.09-3.1.10 9 dnů, 8 nocí, 10282,- Kč/apart. Cenu bychom podělily dvěma. Myslím si, že za 5000,- Kč 9 dnů na horách pro 3 osoby je velice slušné. Já bych mohla touto cestou potkat prijemnou kamaradku a kluci bezva kamarády, bylo by veselo a znáte to, kde je více dětí, lépe si vyhrají a tolik nezlobí. Lyzarska skolicka je kousek od apartmánu, pro děti od 3 let. My jsme z Prahy 9, Proseka. Pokud by jste nekdo mel zajem, písněte na mail Linda.Matysova@seznam.cz a klidně se muzeme i domluvit, ze se nekde sejdeme na hristi ci na kafco, abychom se tzv.okoukly a popřípadě domluvily. Mějte se. Linda |
Soji/Báří19.8.05/Bastí18.11.07 | 37725 |
28.8.2009 16:18:05
Ahojky!
Sedmička byla vždycky nějaká nepsavá. a to mám pocit, že je tu fůra maminek s dítkama. Taky mi trochu chybí někdo, s kým bych mohla ven. Samotnou mě to nějak nebaví. Martinob, já mám dítka trochu starší. Sedmičkářky, mějte se hezky!!!! |
martinab2 | 91177 |
27.8.2009 13:26:22
Na Sedmičce to teda moc nežije... no, nicméně napadlo mě nechat tu alespoň vzkaz, najde-li se maminka s okolo 7 měsíců (jako je náš Oliverek)z Holešovic a chtěla by, aby její miminko trávilo nějaké to odpoledne s kamarádem stejného věku, ať dá vědět ...kamarádka na prochajdy se nám stěhuje za Prahu, tak třeba touto cestou potkáme někoho nového
|
verca |
• |
1.8.2009 9:00:30
Milé mamky mám výbornou bytovou kosmetiku Dedra.Mají skvělé aviváže,prací prášky,na skvrny apod.Je to za dobré ceny.Jejich stránky www.dedra.cz,kde je i jejich katalog.Když si budete chtít něco objednat,ozvěte se
|
martinab2 | 91177 |
6.6.2009 22:02:31
Anko,
když nad tím tak přemýšlím, tak ono je to těžký, protože každá z nás má jiné požadavky...minule byla doktorka fajn, vše mi vysvětlila...byla prostě ochotná a v pohodě, takže bych ti jí doporučila uvidíte |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.