Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Beat | 107867 |
1.8.2024 21:23:45
Já jim též odlehčila, jela jsem parkovat na vlak do Mnichovic, jindy jedu Svetice nebo Ricany
|
Rodinová | 140078 |
1.8.2024 20:39:34
Ted jsem z Prahy prijela pres Ricany po D1, trochu prekvapena.
Ted to slo, ale budu se jim vyhybat |
babi_ | 48341 |
1.8.2024 20:02:49
Dneska jsem začerstva vyzkoušela průjezd uzavřenou oblastí.
Ráno autobusem směr na Prahu celkem nic moc nevypovídající, protože jsem vyjížděla před pátou, kdy jsou silnice opravdu prázdné i v téhle kritické lokalitě. No ale hlásím: bus má na začátku Říčan poměrně krátkou objížďku, trochu bojoval s úzkými ulicemi, ale celkově nabral tím zpoždění max. tři minuty. Teď večer kolem sedmé autem směr venkov: Uhříněves prázdný, i celý výjezd z Prahy ten směr, takže kyvadlový provoz tam prakticky bez čekání, Říčany také volné, objížďka trochu klikatá, ale hladce průjezdná. Ve výsledku to bylo o pár minut rychlejší, než jindy touto dobou. Zřejmě se nenašlo tolik odvážlivců, kteří to chtěli vyzkoušet, a většina volila raději dálnice či objezdy větším obloukem. Uvidíme, jak se to vyvine dál, až si to lidi takhle řeknou a vrátí se tam |
Federika | 14090 |
3.4.2020 17:30:25
Lenny,
mám zkušenost s více soukromými školami a pokud vím, probíhá zápis i odůvodnění podobně.A ve A ve vašem případě bych ani tolik nelitovala. Ale k tomu víc nechci. |
LennyCZ | 158587 |
3.4.2020 17:28:06
Mame zname, kteri jsou spokojeni v Magic Hill. Nase zkusenost s prijimacim rizenim je bohuzel velke zklamani. Z duvodu karanteny probehlo prijimani po Skype. Instrukce byla cekat v rozpeti dvou hodin na zavolani. Rada na nas byla prave na konci dvou hodin cekani. Nasledovalo 15 minutove testovani formou logickych her na pocitacovem program a po jejich ukonceni zjistovala pani ucitelka kam chodime do skolky, proc chceme do Magic Hill a co dite rado dela. Cely rozhovor vedla jedna pani ucitelka a delala si poznamky k prubehu rozhovoru
o nekolik hodin pozdeji, skola publikovala vysledky. Emailem nam dosla zprava, ze nemame dost bodu aby nas skola nechala zapsat do prvniho rocniku. Dotazala jsem se, jake oblasti podle testu a rozhovoru navrhuji k zlepseni. Odpoved byla zpatky rychle, ze zadne dalsi informace k zapisu skola nehodla rodicum predat. Musim rict, ze nas zamrzelo to, ze skola po 15 minutach na Skype napise, ze nedosahujete dost bodu a nasledne odmitne referovat, kde je mozne zlepseni. Prubeh testu na Skype byl bez vetsich problemu. Nehledne na cekani dve hodiny. Korektni jednani, jak ho vidi rodice: vice nez jeden hodnotici na pohovoru, nebo udelat nahravku pro dalsiho hodnoticiho, aby se omezila osobni zaujatost a preference. Vice pochopeni k rodicum ve forme transparetniho hodnoceni. Neni to nadstandard, pododne privatni skoly to uz delaji. Pokud si skola troufa po 15 minutach na Skype napsat, ze dite nevyhovuje, je v jejim zajmu a zachovani korektniho jmena dat vedet o co jde. Jinak si to rodice oduvodni treba tak, ze bylo predem rozhodnuto a cele vyberove rizeni bylo jenom proto, ze se muselo udelat. |
Tchiki | 153448 |
2.3.2017 11:49:09
Dobry den,
na mesice cervenec a srpen shanim ubytovani plne zarizeneho bytu v Brandyse nad Labem ci Stare Boleslavi. Minimalne tri luzka. Cena dohodou. Dekuji |
Maminka1989 | 51623 |
14.8.2016 15:07:50
Ráda bych se seznámila s porodní asistentkou z Prahy Východ.
Děkuji za případné seznámení,kontakt ... |
janinajurka | 146890 |
2.6.2015 18:29:59
Dobrý den,
sháním tip na šikovnou kosmetičku. Dříve jsem chodila na Moravě, ale bohužel se stěhovala a ukončila činnost. Teď různě zkouším, ale nějak nemám štěstí. Moje původní kosmetička mi dokázala moji suchou pleť "napumpovat" na 2-3 měsíce dopředu. Tady jsem vždycky narazila na takové, které měly pocit, že mi musí pleť důkladně čistit (protože to je správný postup), ale za týden už zase cítím, jak se mi kůže stahuje a zase je suchá. Používala jsem kosmetiku BioLine, dělá mi dobře. Naopak na posledních "zkušebních" kosmetikách měly Alcinu, to jsem měla první den kůži jak potřenou olejem a za týden úplně suchou. Neznáte někoho šikovného, kdo by alespoň poslouchal a nechytračil, že má poslední kosmetička dělala vše špatně? Nejsem nevděčná, jen bych ráda narazila na někoho, komu se na dlouhá léta mohu svěřit do péče a důvěřovat. Děkuji za tipy Jarka |
pingui | 49813 |
11.10.2014 20:03:53
Hledám paní ,která by si chtěla přivydělat k důchodu,nebo MD každodenním hlídáním ročního chlapečka minimálně po dobu 2 let. Jedná se pouze o hlídání a péči o dítě,žádné domácí práce ani vaření. Požaduji zájem o děti,spolehlivost, bezúhonnost čistý TR. Výplata 1x měsíčně, prosím v případě zájmu pište na mail pod nickem. děkuji
|
Ivka |
• |
16.9.2014 20:27:45
Ahojte, jsem na mateřské a hledám nějakou maminu, ktera rada chodí na procházky. A nemá s kým. Rada sportuje a pořádá výlety.
Jo, mam dcerku 9 měsíců starou. ... V případe zájmu se ozvěte. Budu moc ráda. Kontakt na me je: Ivana.markova@merckgroup.com Budu moc ráda za nové seznámení Ivka |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.