Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
25297 |
24.8.2008 4:49:58
ahojky
zdraví strašák nespavec děkuju za přání k svátku Romčo doufám že jse si oslavu užili ;-) ,, ale podle toho co jsi psala to vypadá dost dobře..taky bych si dala říct nějakou kejtičkou :-P My jsme byli v pátek na pouti,, dětičky nadšený, takže zítra razíme znovu..sice ty prachy za všechno je teda síla..ale což...M. seděl v autě a celou dobu pocitivě řídil :-P...zítra vemu foták...konečně Jo a když jsem tak akční v pět ráno dám vám nějaký aktuální fotky do alba..;-) |
Romča+V.6/03+L.5/08 | 9569 |
22.8.2008 23:27:38
Já byla s klukama v Pejru v úterý, měla jsem sraz s holkama z porodky, tak Viktor je z těch tří dětiček největší.
Zítra má Z oslavu, tak hned od rána začínáme grilovat kýtu z čuníka, má cca 20kg. Jo a dostal trezor |
Myslík | 68717 |
22.8.2008 23:04:41
Romco, tak dodatecne ke kulatinam prejeme vsechno nejlepsi! Co jsi mu koupila?
my byli dnes v PE, ale byl to zase frcak, shanela jsem vsechno na dovolenou, pristi tyden jedeme na Slovensko do termalu. Cestou tam chcem zvladnout Dinopark ve Vyskove a zpatky areal Lednice-Valtice. Tak se tesime |
17.8.2008 21:31:01
taky přeji vše nej... k svátku
Z má dneska kulatiny a taky má narozky Mário od Ali, která už tady snad tisíc let nebyla. Míšo, my jsme byli v budějkách ve čtvrtek |
Myslík | 68717 |
17.8.2008 21:27:08
aholky, nejdrive Petule vsechno nejlepsi k svatku
my se mame dobre, porad nekde litame. Byli jsme na dva dny v Budejkach (mam pocit, ze jsem mozna potkala Evy manzela, ale nevim, jestli to byl on ), uznala jsem, ze delsi cestovani ted s Vasikem omezim, jelikoz jsem byla zrala na blazinec, skoro nespal a desne vyvadel, no proste se predvedl zitra jedeme vlackem do Kamenice a zpatky pojedeme parou, bereme s sebou jeste netere. Vasik je typickej chlap, posledni dobou povida jen š-š-š (mašinka), ta-ta (traktor), brm-brm (auto) a hů (kombajn) |
25297 |
8.8.2008 19:32:58
ahojky
Míšo..jj jasná zpráva kafčo dáme kdykoliv Vašík je teda kluk velikej..já jsem táák líná , mám mraky fotek ve fotáku, ještě před Německem a !nejsem! schopná to z toho fotáku dostat do pc.. Martu jsme vzali strojjkem komplet a má to hezký.. |
28.7.2008 11:22:30
ahojky, Janina přijede v pátek a bude tady týden, Marcel bude ten celý týden na hokejovým Bukač táboře v J.Hradci.
Míšo, Vašík už je taky kus chlapa, jo a já se taky nezastavím, Viktor je celý dva měsíce doma, ale moje kila navíc né a né dolů |
Myslík | 68717 |
27.7.2008 21:52:03
koukla jsem na fotecky a nestacim se divit, jak je Justus chlapak to ma byt jako to mimi, co bylo loni u mamy v nositku? je moc hezkej
Peto, uz jste doma? mohli bysme dat zase nejaky to kaficko v PE, neprijede taky Janina? |
Myslík | 68717 |
27.7.2008 21:44:23
ahojky, zdravime vas, u nas vse pri starem, akorat jsem od rana do vecera obouchavana svym milovanym synkem a na odpoved NE uz jsem alergicka ted zacal kaslat, tak doufam, ze z toho nic nebude...
tak aspon par fotecek naseho rostaka |
22.7.2008 9:52:20
ahojky,
já do německa letěla jednou a to takovou kocábkou, že jsem čekala, že se to rozpadne a ještě na sedačce napsáno, že sedák použijte v případě nouze jako plovák, no nevím na jakou vodu bych dopadla z prahy do stuttgartu |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.