| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prachatice

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 41  [Dalších 1 >>]
Lucka, ročník 73 20209
31.12.2005 19:59:29

Takže všem, kdo sem zavítají přeju krásný šťastný nový rok, ať se vám vše daří a splní se vám všechna vaše přání!!!

Lucka, ročník 73 20209
30.12.2005 7:48:21
teď mi napadlou kouknout se na mejlíka....... tak už jsme se našli :-)))))

Ale nikdo jinej vimperskej tu nejni????????

Lucka, ročník 73 20209
30.12.2005 7:45:07
ahoooooooj bafe :-)))))))), tak jestli jsme se ještě nebašli, tak já sem vimperská!!!

Rendisek 37963
19.12.2005 13:06:32
Ahoj,je tu někdo z Vimperka okr.Prachatice?
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
14.3.2005 21:28:47
Ahoj Terezo, já jsem puvodne ze Strakonic, pak jsme odesla za manzelem do Prachatic a ted od Vanoc bydlime v domecku kousek za Prachaticema ......

K doktorovi chodime Dr. Diepoldova v PT ja jsme s ni celkem spokojena, ale nemuzu to moc posoudit neb Jira krom pravidelnych kontrol nemel zadne zdravotni problemy ...... jinak si myslim, ze celkove na vyber moc neni ...

Plavani - plavani je ve Strakonicich i v Prachaticich, ale my plavat nechodime, neb Jira ma problemy se slznym kanalkem a navic v Prachatichc se plave v nedeli, coz mi moc nevyhovuje .....

a jinak kdybys mela zajem, tak mi napis na email v zahlavi, kam se budes stehovata tak :-)) .... ja mam vetsnu zanmych ve Strakonicich a tady bych v okoli uvitala nejakou prima maminu .....

mej se fajn a at se vamna jihu libi !!!!!
Tereza
  • 
11.3.2005 12:12:50
Ahoj, chystáme se na jaře stěhovat na jih a tak jsem chtěla poprosit o tip na dobrého dětského lékaře, někde v okruhu Vodňany, Prachatice, Volyně, případně Strakonice. A ještě jsem se chtěla zeptat, kam chodíte s miminky na plavání. Díky T.
Darina Hudecová,1syn
  • 
25.8.2004 18:46:12
Ahoj,RADUŠ,já v Prachaticích rodila 3.6.2003.Proto,že sem sama narozena v Pt,že to je blízko a protože si myslím,že je úplně jedno kde rodíš.Byla sem spokojena,po druhé půjdu opět tam.Mě rodil Vávra,ale asistoval Říha,ten mi dost pomohl,jedna žákynka,ten černoch,a 4sestřičky,takže tam bylo poránu veselo.Musí se to s nima umět,zvládla sem i tu tlustou...Za mě tam nebyly zrcadla na pokoji,ted už tam jsou,ahoj,darina
Michala, 19/3 Jířa 16961
3.6.2004 7:58:10
ahoj, nevim, jestli se sem nekdo nekdy dostane, ale ...:-)

porodnice - s odstupem skoro 3 mesicu bych rekla pohoda, ale obcas ten lidsky faktor ...no jo mame to za sebou :-)

michala
Radmila a Matěj 28.7.03 10381
24.11.2003 21:34:57
tak jsem se konečně dokopala juknout ne net a hle......
Ano již v době tvé odpovědi jsem měla vlastní zkušenost.Matěj se narodil 28.7.2003 trochu dříve,ale jinak v pohodě.A s porodnicí jsem byla spokojena,pravda nebyla jsem problémový pacient.Personál super asi ta ona nesmějící byla na dovolené chachacha. Jinak díky ............
Márky, Dan 15 měsíců 10319
30.7.2003 15:45:22
Ahoj Radko,
nevím, jestli píšu včas. Možná už máš svojí vlastní zkušenost....

Pokud to půjde, vezmi si nadstandarní pokoj (koupelna a WC nic moc). Jinak personál je docela dobrej, i když jsem slyšela, že i tady se občas něco nepovede. Mě rodil primář Říha. O takových věcech jako je přiložení dítěte k prsu hned po porodu nebo rození v jiné poloze u něj nemůže být ani řeč,ale protože jsem měla nějaké komplikace, musela jsem být nakonec operována, byla jsem za něj ráda. Sestřičky jsou fajn, jak ty porodní, tak ty dětské - kromě jedné. Je taková silnější. Určitě jí hned poznáš, protože se vůbec neusměje.

Přeju Ti hodně štěstí a hodné a zdravé miminko.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 41  [Dalších 1 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.