| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojík!

Jsem ostuda, já vím, když se podívám na datum mého posledního příspěvku, tak se červenám :) :(

Pavlí, vy už jste asi u moře, co?

Doufám, že jste všichni fit!

Já teda ťuky ťuk musím říct, že už jsme dobrý, Baru měla do středy ATB, poslechově byla teda dobrá už druhý den po nasazení Penicilinu, ale dobírali jsme ho těch 14 dní. S Terkou jsme to nakonec zvládly bez ATB. Barunka už v pondělí půjde do školky, mají mít takový ten předprázdninový týden plný přijemných akcí, tak se snad dokopu vylézt dřív z postele a odvést jí tam :) Teď holky ještě spí, nějak se mi tou nemocí rozválely a lezou z postele až kolem 9.30, v poledne už zase leží, to spí do 15h a po Večerníčku už jsou zase v postýlkách. Když to tak čtu,tak si jich ani moc neužijeme, co? :) :(

Pavlí, takovou sekačku dostala Baru taky ke druhým narozkám a Terka měla na jaře období, kdy jsme jí tahali všude na procházky. No, bylo to občas o nervy s tím kraválem :o)

To je fajn, že se klukům u zubařky líbilo a že jste takový vzorňáčci :)
To jsem vám vlastně taky chtěla napsat - Barunce každým dnem už vypadne zub, to nám ty děti rostou, to je hrůza, jak to utíká!!! Ona Baru měla první zub ve 3m, tak asi o to dřív je bude ztrácet :(

Ferdulko, koukám, že Ti ta práce klapla, bude to sice fakt asi záhul takových hodin, ale jsou to dva dny, tak to určitě v pohodě zvládneš! :)

Co Ferdík s tou rýmou? Taky jsem měla u Terčiný rýmy strach, že budeme muset kapat Framykoin, ale dr. pravil, že nudle je málo zelená :o)))

Tak já se pádím svlíknout z pyžamka a připravit snídani.

Pa Jitka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.