| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jiřinko ahoj.Tak mají oba dva zápal plic. Dnes jsme byli u Polcrové, ouška má dobré, z toho píchlého mu pořád vytéká hnis, druhé má dobré. Zase jsme v noci měli přes 40*. Říkala že z jejího pohledu je vše v pořádku a nemůže mít takové horečky. Byli jsme potom ještě u Pachové, poslala oba dva na snímkování a jak jsem psala, mají oba zápal plic. ~n~ Dostali silná antibiotika a jestli se do pátku trochu nezvetí, jdu s oběma na kapačky.~n~ To prostě není možné. My nemůžeme být chvíli zdraví. Když šel Tominek dnes spát, měl zase 39,8*.~;(( Já už nemůžu. Nevím jak jim pomoci. Jsem s nimi 24. hodin, pořádně nespím, jakmile jeden z nich zamrčí, jsem hned u nich a nelepší se to a nelepší. Tominkovi vyměnili antibiotika, tak uvidíme. ~;(( A to jsem měla tento týden nastoupit do práce a v pátek mám jet na zkoušku z psychologie. Copak můžu ??? Nemám náladu ani pomyšlení na učení. ~a~ Tak buďte zdraví aspoň vy a užívejte prázdnin.~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.