Přidat odpověď
Ahoj, holky,
pročítám to tu, a možná pomalu měním názor. Snažíme se o miminko 3,5 roku, bez úspěchu. Vyšetření máme za sebou dost, všechno vždy vyšlo v pořádku (od hormonálního profilu, přes spermio, HSG, imuno...). S každým novým testem jsem se těšila na špatné výsledky - že už konečně budem vědět, kde je zakopaný pes. A přiznávám, že tento měsíc jsem příchod měsíčků obulela jako malé děcko, do toho švagrová porodila zdravého syna. Takže nic moc.
Na doktory jsem "zanevřela" - nebo spíš možná sama na své vnitřní přesvědčení - protože jsem si říkala, že po tomhle vyšetření to už půjde, a po HSG to je průchodnější ty cesty a šance jsou větší,... a ono nic.
Na pátek jsem objednaná na mobilizaci k terapeutce, co dělá cvičení podle paní Mojžíšové. Sice jsme měli jít tento měsíc do Reprofitu, ale vyměkla jsem - nevím, jak jsem připravená na další neúspěchy (v plánu byl postkoitální test, a případné IUI).
Ale všechny vaše kladné ohlasy, komu to vyšlo, mě pomalu nalamují, že teda v příštím cyklu možná zase zajdu juknout na "mého" sympatického pana doktora.
Někdo výše se ptal na zkušenosti z brněnských CARů - za sebe hlasuju pro Reprofit - ale to se už určitě pisatelka dočetla v jiných diskuzích.
Tak hodně zdaru, holky, třeba bude líp!
Předchozí