| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky.
Katko,tak tě nepotěším. Podle pana Pechana se to týká i HCP 54,takže nás. Nicméně nemusíš jít na trunaj,abys snížila. Můžeš jít s nějakým kámošem,který má HCP nižší než je tuším 36 a nahlásit pokus o snížení HCP a pořešíš to takhle. Jinak v Hostivaři jsou resp. zase budou v sezóně ty dámské turnaje,tak bychom mohly vyrazit někdy tam.

Jo a ta Hostivařská restaurace je opravdu výborná to můžu potvrdit. Slevu jsme ještě nevyužili. Teprve včera jsem měla na recepci k vyzvednutí kartičku. Docela mě překvapilo,jak strašně dlouho trvalo to celkové vyřízení.
Včera bylo v Hostivaři příšerně narváno. Pan Pechan pro nás měl tři rohože,ale jakmile člověk dohrál.už tam stepoval někdo další. Opravdu masakr asi už je to všem dlouhé. :-)

Ad Valentýn: Místo velké oslavy máme vymalovaný dětský pokoj. Já dostala od manžela kytici a čokoládku a manželovi jsem objednala domů sushi,takže i chvilička na tu oslavu zbyla. :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.