| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Silvi:o)
Kubíkovi je 12,5. Že je hemofilik víme od jeho 1roku, do té doby jsem ani netušili, že já i mé sestry a má mamka je přenašečka.
V té době jsme nikde nic nenašla, je teda pravda, že k netu se dostali jen někteří v práci, doma běžně net nikdo enměl:o)

Co já bych v té době za to dala. Kubík je sice středně těžký hemofilik, ale tukám, krvácení měl snad jen 5x, takže není ani na profilaxi.
Ted víc řešíme diabetes, je v pubertě a hormony se blázní.

Mám pocit, že někdo dřív tu házel odkaz, tak kdyby se Ti chtělo připomenout:o)

Tábor je fakt úžasný, dostáváme i CD s fotkama z každého dne a je vidět, že si to všichni užívají a ten program je paráda!! Navíc jsem moc vděčná, že mi tam na Kubíka dohlížejí a vůbec, že může s nimi jezdit i s cukrovkou~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.