| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky mě trápily mykózi teď jen občas, což se dá přežít. Moc nemám čas se rozepistovat, tak jen v bodech:

- začít používat výhradě spodní kalhoty z čisté bavlny - a po mykóze nepoužíváš-li denně intimky je nutné kalhotky vyvařit nebo aspoň přežehlit na nejvyšší teplotu žehličky

- nosit spíše volnější kalhoty a ne uplé rifle a při mykóze nejlíp doma chodit bez kalhotek a nechat větrat řešila jsem sukní ~;)

- přeléčit manžela třeba Fungicidinem (volně prodejný a skvělý ~R^)

- dávat čas od času preventivně lactobacily- mně se osvědčil Biopron a neco při ATB Nutrolin B rozpustné tablety

- nemýt intimní partie mýdlem, jen čistou vodou, já se celá (ale paradoxně) mimo intim. partie umývám Lactacidem...

- v létě nebýt dlouho v mokrých plavkách

Jinak když už mě mykóza potká nejlíp mi zabírají naprosto neškodné globule Globulus cum natrio tetraborico 0,6 CSC na noc. Jsou sice na předpis, ale v lékárnách mi je prodávají bez něj,- říkají, že když je zdarma tableta Canestenu nebo Gynopevaryl, tak proč ne tohle-páč tohle je jen desinfekce sliznic. A mažu se Fungycidinem- je fantastický - mně zabírá 100%, jen je třeba před namazáním LEHCE sliznice dole přefouknout fénem, protože je to vazelínová mast a když se mázne na mokré, tak jen to mokré překryje a pod tím se bakterie množí dál...
Možná kombinace tohoto všeho, ale prostě časté mykózy mně opustily ~b~
Držím palečky, ať se toho zbavíš ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.