| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

mam ERGO (stejny princip-.ergonomicke nositko, ale jiny vyrobce) a jsem s nim spokojena. Nosim od narozeni, ale mam i kocarek. Volim dle toho kolik veci s sebou potrebuji vzit. kdyz hodne beru kocarek, neb dite vpredu a batoh v zadu se vcelku pronese. Chodime tak na vyrizovani do mesta, pro maleho do skolky, kdyz prsi, na horach, kdyz mu bylo pul roku jsme take denne pouzivali i na nekolikahodinove tury!
Venku klidne maleho vyndam, necham "prpbehnout po chtyrech" a zase pokracujeme. maly se mi vzteka kdyz se nehybu a kolem se nic nedeje, nebo kdyz ma hla. Dam mu klidne do rucicky i rohlik. Kdyz je unavenej krasne v tom spi, nekdy ho tak i uspavam.
Oblikam tak nejak dle citu,prijdes na to. Mam i nosici fleecovou vestu a kabat, ktere jsem pouzivala kdyz byla zima. SUPER vec, hlavne kdyz dite spi a ochladi se!
na leto je dobre mit navelky, ty e daji prioblict, kdyz se ochladi, nebo lehke kalhoty, je dobre kdyz jsou o cislo vetsi, aby pri skrcenych nohach koncili pekne u kotnicku. Take pozor na volnou gumu v pase! :-) ae na to prijdes... Drzim pesti je to super vec! A noseni je velmi prijemene pro oba!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.