K tomu ježdění s Manducou v MHD: buď stojím a pohupuju se nebo sedím... a když sedím, tak se juniorovi v té Manduce samozřejmě být moc nechce (a mně je to taky krapet nepříjemné), tak prostě shodím manducu z ramen, nechám ji ležet jakoby rozloženou na kolenou (bederák nechávám ale zapnutý!) a dítko mi prostě zůstane sedět obkročmo čelem ke mně (v podstatě polohu nezměnilo oproti pobytu v Manduce, zadek na tom samým místě, nohy taky, ale trup a hlava mají víc prostoru k pohybu)... a může se víc vrtět, rozhlížet (samozřejmě ho přidržuju...) atd. Jakmile se blížíme k cílové zastávce, akorát nahodím popruhy na ramena a dítko si v Manduce dospravím a jdu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.