Ahojky, tak jsem si s chutí přečetla tuhle diskuzi. Na radu zkušených nosnic jsem manducu koupila na očekávané miminko s tím, že buď budu po narození v manduce občas poponášet starší dítě (které odmítá chodit, sice lítá jako splašená, ale nikam s ní nedojdu, neumí jít v kuse jedním směerem) nebo budu dávat starší dítě do golfek a do manducy mimi. Jak tady čtu, asi budou dobré obě varianty, tak uvidíme, co z toho nakonec klapne, tandemový kočárek se mi prostě kupoovat nechce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.