Přidat odpověď
Sabi, samozřejmě čím víc toho spojíš tím líp, každá snaha se projeví
na kluka by mělo platit asi těchle 5 rad, všechny se zakládají na určitých vlastnostech spermií, výběru spermie apod...
1. Styk nasměrovat na den ovulace nejlépe v rozmezí mezi 12-24 hodin od doby kdy se objeví 2 čárky na OVU testech. Test 2 čárky znamenají , že ovulace proběhne nebo začne probíhat do 24 hodin od naměření. (u někoho je ale pozitivní test i 3 dny a až pak Ovulace....takže si to musí každý zjistit u sebe jak mu to funguje...
2.změna prostředí pochvy na zásadité prostředí výplachem nebo použitím tabletky jedlé sody
3.dodržovat asi 3 měsíce před početím kyselinotvornou stravu, hlavní složky jako je maso, vejce, slané pokrmy
4. klidně více solit a sladit, dostatek kalorického jídla, žádné omezování v jídle apod.
5. styk dle teorie doktora Shettlese – dosáhnout orgasmu a vhodná poloha zezadu
nám kluk klapnul ten první, ale já měla problémy s otěhotněním, tak jsem našla informaci, že spermie lépe přežívají v zsaditém prostředí, takže soda jim prospěje, ale výsledkem bude pravděpodobně kluk a u nás byl z toho opravdu kluk a ostatní věci nna mě taky sedí u obou kluků, životnost spermii u nás u mě asi 2-3 dny maximum
Předchozí