| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj kocky,
musim teda rict,ze jsem z operace uplne nadsena, fakt jsem docela vahala, jeslti jit, protoze jsem se dost bala narkozy u tak maleho ditete, ale po 9 mesicich zlutozeleneho hnisani (opravdu ani jeden den nebyl bez hnisu z oka) je adamek ode dne operace bez tohoto hnisu nebo co to je. Huraaaa, Cervenka je fakt borec. Navic jsem moc vdecna, ze nas usetril zbytecnych sondazi, ktere bohuzel neminuly treba tobiaska a jine deti. Ocicko ma teda porad cervene dost, hlavne kdyz se vzteka nebo breci, ma ho jakoby podlite vodou, takove sklene, jako to byva pri teplote, no ale konecne mu taky z nej tecou nejake slzy, slzu jsem doposud z toho oka nevidela. Slzi to dost, tak snad se to zmirni. Myslela jsem, ze to vidim jenom ja, ale dnes jsme taky meli oslavu manzelovych narozenin a i babicky i tety rikaly, ze to ma jeste trosiucku opuchle a trosku jakoby modrinu pod celym okem, ale to vazne na prvni pohled neni videt. Proste ted se nad tim nikdo cizi nepozastavi, pred operaci kazdy jejej a ocicko zlobi, asi nejaka špinka se tam dostala, ze? Dale taky babicky rikaji, ze se jim adamek zda veselejsi... no to nevim, ale vlastne proc ne, kdyz se snad zbavil tak vlekleho zanetu? Opravdu za sebe muzu rist, ze ta narkoza za to stoji, pokud je uz jen miziva sance, ze se to upravi samo. Nejvetsi sance jsou do tech 6 mesicu, pak nejake malicke procento do roka a pak uz prakticky nic, takze marcicku, pokud uz ted vas maly ma 10 mesicu, v srpnu mu preci rok bude, pokud do te doby nebude ok, tak nevahej, a bez, ono se cloveku hrnou slzy do oci ,kdyz vidi dite oblble injekci, ale stejne tak se mi ted hrnou slzy do oci z toho, jaka je to ted parada a jak se predtim trapil, ani se poradne v klidu nenajedl, kazde kojeni jsem masirovala ... no vsak vis, co s tim je trapeni.

bongiorno, objednalas hnedou manducu? vidim,ze jsem udelaladobrou reklamu :))) Ta hneda ja fakt kraaaaasnaaa a tobiskovi bude sluset:). Pro noseni budes potrebovat bud nahradni obleceni na prevleceni nebo aspon pro tobika termopradlo, ja mam pro sebe i pro adama triko z merinovlny (merino nekouse), protoza at je pocasi jake chce, stejne se oba zpotime. toz tak, zdar

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.