Potíže s vodou v českých restauracích mi taky vadí, vždycky se mi líbilo ve Francii i Řecku, že voda je prostě automaticky na stole. Piju opravdu hodně (zvlášť jako těhotná nebo kojící), bublinkové věci mi nechutnají, mám ráda ředěný džus. Kupodivu většinou s tím není problém u levných hospod, tam mi v pohodě přinesou "tři deci do půllitru a dolít vodou" a u hodně drahých restaurací, tam je ta voda stejně automatická jako v zahraničí. Jen u těch průměrných se na pijáky vody dívají spatra - a přitom si neuvědomují, že dobře napojený klient klidně zůstane i na kávičku a zákusek, místo aby rychle odešel se někam dopít ;)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.