| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím po hoooooooodně dlouhé době

Na Barrandově v KDaV jsem s holkama kdysi byla. A nikdo tam nepřišel, takže jsem tam byla sama s Klárou Rulíkovou. No alespoň jsme měly možnost si v klidu popovídat a holky se tam tedy fakt vyřádily.
Ovšem bezva jsou tam divadélka pro děti!

V té Kice si to holky odsud vždycky moc pochvalovaly!

Jezdívaly jsme hodně do Človíčkova na Zličín, pár srazíků jsme tam absolvovaly i s holkama z téhle diskuze a bylo to fajn. S holkama jsem tam byla prvně, když ještě neuměly ani chodit. Ovšem návštěvu těhle center s prťavými dítky doporučiji spíše v dopoledních hodinách, kdy jsou větší děti ve školkách a tudíž tam není taková divočina.
Vstup ve Človíčkově mi nepřijde nijak přemrštěně drahý. Ovšem pití k zakoupení zrovna levné není, ale asi zaleží na každém jak to bere.

Hanko75 já s holčinama chodívala třeba do Ječné, u zastávky tramvaje Štěpánská je mateřské centrum Majáček. nebo u Anděla v ulici Na Bělidle je centrum Na houpacím koni. Ale ty máš na mysli asi něco konkrétně pro dvojčata že? To je docela bída bych řekla. Leda sehnat maminky s dvojčaty ve svém okolí a zajít někam společně...tak to jsem ti asi fakt moc neporadila:o)

Mishaczku ty fotky jsou z lesíka od městského úřadu? Tedy on už tam snad ani m.ú. není že jo? Snad městská policie a pečovatelský dům.
Kluci už jsou teda pěkně velcí, si pamatuju jak jsi sem psala snad ještě jako těhulka :o)

Deooo teda Sárinka je nádherná! Taková krásná panenka a fotky jsou tedy super!

Vidím, že je tu hodně "nových" maminek, už se tu ani neorientuju :o))
Tak ať vám děti rostou a nezlobí. Jen si je doma pěkně užijte, protože to strašně rychle uteče :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.