Kili, díky. Poradíte jak dál chránit? Mám pocit, že jsem na Rodině zaregistrovala, že jste lékař? Infekce se samozřejmě bojím a vzhledem k blížící se dovolené bych byla ráda za bezproblémové hojení. Dneska jsem jen mázla Kalciovkou a odpoledne nechávám bez zavázání. Puchýře jsou nalité, ale ruka je tak divně necitlivá, tedy popálená místa. Není to moc bolestivé a ani nijak zvlášť červené. Až na ty puchýře bych řekla, že se to zklidnilo.
Na med, jsem se zapomněla zeptat. Zítra zavolám tátovi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.