my máme letos úchylku na doma dělaný mejdlíčka. Hmota z obchodu, formy na led z Ikei a zabalili jsme to do záclonové látky spolu s pár mušličkama a na to mašle. říkal, že ve školce byli nadšený, tak snad jo :o))). Venku je taaak dusno :o(. Byli jsme na hřišti a nakoupit a mám dost. Nevím kde vezmu energii na úklid a vaření. Ale koupila jsem borůvky, ale zdá se mi, že letos nějak brzy :o))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.