Jsem vege skoro 20 let - tech reci, co jsem slysela, ze nebudu moc mit deti... Mam tri (ty mladsi jsou dvojcata). Behem prvniho tehotenstvi jsme se prestehovali do Anglie, kde jsem vegetarianstvi zminila dr a tu jenom zajimal druh (jsem lakto ovo), mavla nad tim rukou, ze to je naprosto v poradku. S dvojcatama to bylo to same. Zadne umele vitaminy jsem nebrala. V Cesku bych se doktorum vubec nesverovala, ze nejim maso. Maji malo informaci o vyzive, spousta z nich cerpa sve odborne informace z casopisu typu Vlasta.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.