Přidat odpověď
Radko,asi si opravdu nerozumíme.
S tou zelenou kartou je to skutečně jako s řidičákem. Na to,abys byla připuštěna k řidičské zkoušce musíš mít najeto 28 hodin jízd + tuším 2 hodiny zdravotnictví a teorie. Možná se to od doby co jsem si dělala řidičák změnilo,ale zhruba takhle to funguje. Nikdo tě nevezme hned první den s autem na zkoušku s tím,že to co neznáš se později nějak doučíš. Musíš si to poctivě odřídit a zažít a teprve potom jdeš na zkoušku a,když jí uděláš získáš řidičák.
Úplně stejné je to s tou zelenou kartou. Nejdřív si musíš natrénovat a teprve potom jdeš skládat zkoušku. Takové ty rádoby tří denní kurzy,kdy získáš kartu a neumíš nic mi připadají nepoctivé už jenom s ohledem na ty,kdo poctivě trénují. Věř mi,že na hřišti budeš stejně zdržovat i když budeš trénovat jak divá,než se prostě posuneš jinam. Pokud budeš mít štěstí a dostaneš do flightu prima lidi ochotně ti ještě poradí,jak na to. Pokud budeš mít smůlu narazíš na někoho,kdo ti to dá sežrat. Prostě i získání zelené karty má svůj postup. Chápu,že tě to možná štve,když venku můžeš leckde hrát i bez karty,ale u nás jí prostě potřebuješ.
Osobně ani trenéra,který by ti dal kartu hned neznám a ani bych ho nechtěla znát. Golf je sport gentlemanský.
Mimochodem třeba v tom Hostivaři to máš i s hlídáním a dětskými koutky.
Předchozí