| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Gazello, nezlob se na me, ale jsou diagnozy, kde je jasne, ze se nikdy bez IVF nepovede. A muzes dat miminku casu kolik chces. Myslim, ze v tuhle chvili tu neni Majda jedina, ktere nic jineho nez IVF nepomuze. A sami dr. pripousteji, ze je mozna nekdy lepsi jit do jednoho IVF nez x pokusu IUI popripade neceho jineho. Aspon u me to dr. jasne rekli, muzu sice mensi davky hormonu do sebe rvat delsi dobu, ale vetsi sance je pri IVF. A pro telo udajne mensi zatez IVF nez dlouhodoba mensi stimulace. Trvalo mi par mesicu nez jsem se s tim smirila. Takze IVF moje sance zlepsuje. A v celem tomhle odveti se hraje na ty procenta uspesnosti. A napsat tu, ze si musime byt vedomi, ze se nam to nemusi povest .... To bych rekla, ze je minimalne na hrane. ~o~ Uvedom si, ze vsechno, co se tu schazime to nemame uplne jednoduche. Je to dost velka psychicka zatez a ty tu siris takova moudra. ~a~ O zazracich jsem ti uz psala, nemuze kazda z nas spolehat, ze zrovna ji se stane zazrak, ikdyz mi ty dokazes ukazat, ze v tvem okoli se stal. ~d~ Ikdyz zazrak aspon pro me bude, pokud i po IVF budeme cekat miminko. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.