Gazello, nezlob se na me, ale jsou diagnozy, kde je jasne, ze se nikdy bez IVF nepovede. A muzes dat miminku casu kolik chces. Myslim, ze v tuhle chvili tu neni Majda jedina, ktere nic jineho nez IVF nepomuze. A sami dr. pripousteji, ze je mozna nekdy lepsi jit do jednoho IVF nez x pokusu IUI popripade neceho jineho. Aspon u me to dr. jasne rekli, muzu sice mensi davky hormonu do sebe rvat delsi dobu, ale vetsi sance je pri IVF. A pro telo udajne mensi zatez IVF nez dlouhodoba mensi stimulace. Trvalo mi par mesicu nez jsem se s tim smirila. Takze IVF moje sance zlepsuje. A v celem tomhle odveti se hraje na ty procenta uspesnosti. A napsat tu, ze si musime byt vedomi, ze se nam to nemusi povest .... To bych rekla, ze je minimalne na hrane.
Uvedom si, ze vsechno, co se tu schazime to nemame uplne jednoduche. Je to dost velka psychicka zatez a ty tu siris takova moudra.
O zazracich jsem ti uz psala, nemuze kazda z nas spolehat, ze zrovna ji se stane zazrak, ikdyz mi ty dokazes ukazat, ze v tvem okoli se stal.
Ikdyz zazrak aspon pro me bude, pokud i po IVF budeme cekat miminko.