| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak píšu, jak jsem slíbila, jak jsme dopadly. (nešla mi 2 dny spustit rodina.cz). No, v Motole bylo tedy opravdu hodně nemocných, čekala jsem s dcerou přes 3 hodiny. Doktorka jí udělala CRP, potom poslala na rozbor i moč, co jsem s sebou přinesla a vyšlo jí něco málo krve a bílkoviny v moči, krk prý zarudlý a CRP měla 81. Tak diagnoza - akutní zánět nosohltanu, dostali jsme ATB Klacid na 10 dní a my doma jsme si měli dojít na výtěry. Ty jsme dneska ráno zvládly. Dcerka už zas lítá jak čert (držím ji v chládku) už po 2. dávce ATB byla, jako kdyby jí nic nebylo. Babička nadává, že za to můžu já, že jí nechávám dlouho v bazénu na zahradě, že mi tam prostydla. Je fakt, že když bylo minulý týden to vedro, tak tam byla v kuse i 2 hodiny. Tak nevím, možný to, že mi tam prostydla a pak se jí projevilo i to časté čůrání a ten nosohltan.~:(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.