Chtěla bych hlavně poděkovat Bublin, že mi udělala tu radost a založila tuto diskuzy a všem ženám co se přihlásily a odpovídaly také. Bylo a je to pořád zajímavé téma. Sama mám za manžela cizince a jsem také spokojená i když se najde pár šťouralů tak je náš vztah moc hezký a to nevyrůstal na stejných písničkách a pohádkách jako já, ale zná je neboť tady žije moc dlouho a česky mluví také dobře. Naše pohádky, písničky, jídlo a pivo má rád. A kdysi měl za studentských let moc rád i naše holky než se usadil. :)) Ale to je u zdravého chlap přeci normální, že nebude počas studií žít jak mnich, že? Na naše dítě mluví anglicky a já česky. A dítě rozumí i když ještě moc nemluví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.