| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nás se začalo látkovat právě díky tatínkovi. Po porodu jsem byla totálně grogy, on se o syna staral první týden a hned po příjezdu z porodnice ho začal přebalovat do látkových plenek. měli jsme tehdy naivně klasické čtvercovky, moje mamka ho naučila to vázat, on to pak učil mě :-). Já jsem to s čtvercovkama nezvládla, ke konci šestinedělí jsem ale naštěstí objevila moderní plenky, ty mě pro látkování zachránily ~z~

Pak mě to popadlo a testovali jsem různé plínky, asi v 10 měsících muž položil na stůl ultimátum, že chce jeden komínek denních a jeden komínek nočních plen, že odmítá přemýšlet, jestli má teď dát flanelku nebo bamusku, protože se jde ven... Tak jsem obměnila výbavu a bylo vše v cajku. U dcery odmítá jednorázovky používat úplně, vadí mu.

Důvod pro látkovky u nás byly zdravotní důvody, nechtělo se nám na děti dávat něco, co zakázaly v tamponech. K tomu se pak přidružilo to, že nám miminko v jednorázovce nevonělo. Doteď nám oběma i u cizích miminek jednorázovky smrdí...

Tatínek je u nás ten, kdo látkování vždycky držel a do jednorázovky balil jen v nouzi nejvyšší. Plínky máchá, věší, skládá, když je potřeba. V šestinedělí u syna žehlil 5 týdnů večer co večer čtvercovky (já bych to nežehlila, jemu to nedalo ~t~)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.