Přidat odpověď
Ahoj. Taky jsem začínala se čtvercovkama.když už svrchní kalhotky na čtvercovky, tak 1velikostní Blueberry na patentky na www.tuly-tuly.cz, krásně zpracované kolem nožiček , místo více velikostních, jen vyhodíte peníze.
Dítě po porodu strašně rychle roste za 2 - 3 měsíce by jste kupovala nové, tak at je aspon užijete a Blueberry jsou výborné i na kalhotkové plenky a mají ted krásné vzory.Neberte vůbec nic se suchými zipy ani plenky ani svrchní kalhotky,pak to vypadá hrozně otahaně a taky děti se ze suchých zipů dostávají velmi snadno a nadílku pak máte všude, a také u některých značek suché zipy i špatně drží, myslím zrovna Imse Vimse.
Chtěla jsem se zeptat, jak budete ty čč dávat, narovno či sklad? a jaké plenky na noc?
Já jsem začínala s kapsovkama Drybees, umělotina za 270 Kč, vycpala jsem k zadečku i dovnitř rovně.Uschnou přes noc.
Jinak jsem vyzkoušela toho víc.Sama upřednostňuji finské CudleBuns,americké Swaddlebees, Blueberry, australské Baby Beehinds, nejsou špatné Itti Bitti, některé Ptit Desousses, kanadské Baby Kangas (malé, nebrání dítěti v pohybovém vývoji).
Za spolehlivé e shopy považuji bránakdětem.cz )tam jsou informace, rady a i sklady plenek), ecomamma.cz, tuly-tuly.cz, nejenproděti.cz,eplenka.cz.
Jinak používám i bioplenky Alana z dm za 219 kč.
bydlíme na venkově a prací prášek a energie, nepočítám vodu, máme vlastní, mne vyjde na 220 kč měsíčně. prací prostředky na qalt.cz.
Předchozí