| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

nejlepší kosmetika je žádná kosmetika. Já jsem se snažila vyvyrovat syntetických olejů a olejů na ropné bázi a všech parfemací.

Miluju vůni mandlového oleje od saloosu. Slunečnicový z lékárny je rafinovaný, lepší je za studena lisovaný, ten rafinovaný opravdu hodně vysušuje a je ochuzen o cenné látky.

Na novorozence mám vždycky přichystáno:
- mandlový olej od saloosu
- olivové mýdlo od imsevimse, na pokakaný zadeček
- léčivou vlnu na případné podráždění prdelky
- líh na pupík, kupuju tak týden před termínem
- levandulový esenciální olej na pupík

vlhčené ubrousky se doporučují nepoužívat do 2 měsíců, jak v podolí, tak u apolináře i ve vrchlabí to sestřičky nedoporučují a ty vlhčené ubrousky namáčely ve vodě. Nejlepší je opravdu čistá voda, případně smíchaná s trochou oleje. Ve vrchlabí nám na mytí dali řapíkový čaj do koupele, syn měl hodně tu novorozeneckou vyrážku, krásně se mu to po tom zklidnilo. Používali jsme to pak hodně i na prdelku. Na dceru jsem za rok ještě vypotřebovala jedno celé balení vlhčených ubrousků a druhé mám načate (používám Jackson Reece) - spíš než na zadeček je ale používám u dětí venku na ruce a na otření opatlaných pusinek... Jinak nosím s sebou vodu, a namočím si do ní plenkový ubrousek (mám kikko plenkové ubrousky a jsou super, super, super - používáme je i jako kapesníky, čtyřleťák je má ke smrkání nejraději).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.