Já si teda sobecky sehnala maminku na mmb a ta mi teď batoh na ergo šije. Bude za míň jak polovinu ceny. Sama bych do toho taky šla, ale nemám stroj a na ruční si zas u takový věci netroufám :o)). Těším se na to. Jinak mě při čtení tohohle tématu ještě napadla varianta tašky přes rameno s dlouhým popruhem. Třeba taková co má tu velkou klopu, nosečj to děti do škol ( teda starší ). Nasadit si tašku na pošťáka a pak dítě do nosítka. Je to teda hlavně, když je děcko na zádech, já už jinak nenosím, na břiše by to asi moc praktický nebylo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.