| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V člobrdu nikdy. Tam je to o štěstí,jednou vyhraji já, jindy oni. To samé v Černém Petru. Pexeso vyhrávají s přehledem.
Když děti učím novou složitější hru, tak nejdřív hrajeme zkusmo, to hraju za sebe i za ně. A pak se snažím nehrát naplno, aby měli šanci. Mám namysli třeba dámu nebo šachy. Tam je dospělák v obrovské výhodě, když dítko teprve začíná. Ale třeba Královské rošády hrajeme všichni naplno.

Shrnula bych to tak, že nějaký pláč typu "já jsem prohrál" mi nevadí, ale hlídám si, aby se děcko nedostalo do situace, kdy vyhrát nad soupeřem ani nemůže a po pár hrách to začne vzdávat. To pak může vést k odporu ke hře.

Jinak já sama jsem jako děcko nesnášela tyhle všechny hry a dodneška je hraji s odporem. Musela jsem je totiž povinně hrát s babičkou která podváděla ve svůj prospěch a byla schopná mne za moji výhru i potrestat. Měla zásadu, že ona straší, tak se sluší aby vyhrála.~o~~o~~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.