| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

možná to tak píšeš zakladatelko jen proto, že nevíš co je to x let marně čekat na miminko. Moc si ho přát a pořád nic. Kdo nezažil ty roky trápení tak nepochopí. My investovali přes 70 tisíc do umělého oplodnění a pořád nic ... potom se nám z umělka podařil náš vytoužený Vojta ~s~ Pro nás po 6 letech snažení a marného doufání naprostý zázrak. Už před tím umělkem jsem si řekli, že pokud se zase nepovede budeme žádat o adopci. Shodli jsem se na tom s manželem okamžitě .... z jeho strany byla touha po dítěti taky obrovská ... prostě jedině s dítětem jsme konečně rodina. Vojta se nám naštěstí povedl a jsem moc ráda, že je prostě náš v pravém slova smyslu - myšleno geneticky ... ale kdyby to nevyšlo a my by jsme adoptovali - miminko by stejně tak bylo prostě NAŠE. Já myslím, že když člověk vychovává od malinka miminko tak nebere že má rád CIZÍ dítě, ale bere že je prostě jeho!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.