| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já bych asi bez rozpaků darovala vajíčka- byť dnes už jen teoreticky, už jsem stará. Odnosit někomu dítě, to už je jiná káva. Neodsuzuji to, to vůbec ne. Jen bych se toho dítěte asi nedokázala vzdát. To asi musí být těžké. Jinak nechat si odnosit dítě, abych si nekazila postavu mi připadá úchylné. Ale pokud je to proto, že žena prostě sama děti mít nemůže, tak to vidím jako dobrou možnost. Všichni lidé asi nejsou stavění na to, aby ustáli adopci nebo bezdětnost. Já jsem před tohle rozhodování naštěstí nebyla postavena, ale sama si nejsem úplně jistá, zda bych byla schopná ustát třeba problémy s výchovou dítěte jiného etnika nebo třeba s tím, že by dítko bylo nějakým způsobem hendikepováno. Jistě, to se člověku může lehce přihodit i u vlastních dětí, jenže tam to alespoň nemohl dopředu ovlivnit. Přiznejme si, zdravými, bílými, inteligentními... a co já vím ještě co dál... miminky zrovna dětské domovy nepřetékají. Někdy je možná lepší říct si dopředu, že bych to asi neustál a využít jiné řešení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.