doprdele práce, proč když chci napsat se mi tam z toho blbýho compu nakopíruje ten stoletej příspěvek???
No nic.
Tak k aktuálním tématům.
SRAZÍk - my nenáme na nikdy nic, takže klidně můžem, jen mi prosím písněte info na pracovní mail nebo smskou na mobil (ten v kontaktech je).
ŠKOLKA - Jé Evi, tak ti si to měla teda rychlý. My jak jsme v Montessori tak jsme přišli před osmou (nemohli jsme dítě urvat od lega) a po půl devátý šel se mnou domu, že prý pomalu a postupně. Tak se mi po cestě ptal jestli zlobil, že musel tak brzo domu... Tak to zítra vybojuju aspoň přes svačinu, do 10h. No uvidíme.
Rektální trubička - zasuneš trochu do prdelky a zavrtíš s ní a prdíky by měly jít ven. No ale nám to s Kubim moc nefungovalo, ale fungovalo mu pořádně zacvičit nožičkama a opravdu fost je přimačknout k bříšku, ale opravdu hodně a krásně se vyprděl. Nebo taky supr je, když mu zvedneš nožičky a se zvedlejma změříš rychloběžkou teplotu, to se vyprdí i poserdí spolehlivě. Nám takhle kdysi Káta dokadila metr daleko. Ale bylo jí pak krásně